PDA

View Full Version : RTL-channels en NETTV



Erikrijnders
01-08-2011, 09:14 AM
Hi, There is no interactive link with NETTV for tje RTL-channels. Whem pushing the red button you cannot choose a RTL4/5/6/7 channel. There must be a link to RTL-gemist in my opinion

Philips
01-09-2011, 12:25 PM
Hi, There is no interactive link with NETTV for tje RTL-channels. Whem pushing the red button you cannot choose a RTL4/5/6/7 channel. There must be a link to RTL-gemist in my opinion

Good observation!
Yes we will establish the red-button link between the RTL application and the RTL channels. It is under construction.

Erikrijnders
02-02-2011, 07:58 PM
When is it fixed ??