PDA

View Full Version : Cmd310/05 cradle



Dohainmhire
11-28-2012, 08:16 AM
Hi,

I am not sure if I am in the right forum. I recently bought the cmd 310 for iPhone. I have since broke my iPhone and bought a Samsung galaxy s3. My question is, is it possible to purchase the cradle for android and replace the iPhone cradle? Thank you.

Philips - QK
11-30-2012, 06:48 AM
Dear Dohainmhire,

We are sorry to let you know for CMD310/05, we have not extended the support to Android cradle.

Sorry for the inconvenience caused to you.

Kind regards,
Philips Moderation Team

Philips - Katerina
08-27-2015, 01:52 PM
Hello participants of the thread and forum members in general!

Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

Kind regards
Philips Katerina