PDA

View Full Version : impossible to connect my monitor to the network



insight870
12-01-2012, 02:06 PM
Hi, I have a serious issue with the network connection for the M100 monitor. Indeed when I start the installation with my iphone everything works until the last step. I show the QR code at the camera and the LED become green. I press next and the wifi connection is a success. But when the program try to connect to the monitor, the LED become orange and the installation fail.
I've tried the installation on an other place and it works directly. I doesn't understand why because this is the same infrastructure with the same adsl box.

What I have already tried:


reset the monitor
reset the modem/routeur
reset the iphone
reinstall the iphone app
create an new account
change to a WPA2 key
change the wifi channel
desactivate the router's firewall


But no change.

Somebody have an other idea?
thanks in advance.

Philips - QK
12-07-2012, 05:29 AM
Dear insight870,

Would you please provide us more info on your router (brand/ model)? Thanks.

Kind regards,
Philips Moderation Team

insight870
12-08-2012, 01:45 AM
Hello,

the adsl box is the b-box2 from Belgacom.
I did some searchs on internet and it seems that it's a SAGEM F@st3464 who is hidden inside.
found on this forum http://forum.adsl-bc.org/viewtopic.php?t=58686

with more information on this link (ftp://on4hu.dyndns.org/Sagem-B-box2/)

Best regards

Philips - QK
12-13-2012, 02:11 AM
Dear insight870,

We are currently investigating your issue. We shall update you when we have more feedback.

Kind regards,
Philips Moderation Team

Philips - QK
12-21-2012, 02:19 AM
Dear insight870,

We have a new version of app 2.2 released. Would you please test if it improves connection performance?

With thanks & regards,
Philips Moderation Team

insight870
12-29-2012, 11:36 AM
I finally asked to belgacom to change my modem/router.
And now everything is working fine.

Thanks for your help.

Best regards.

Philips - QK
01-03-2013, 02:59 AM
Dear insight870,

Glad to hear that!

Kind regards,
Philips Moderation Team

Philips - Katerina
08-21-2015, 12:36 PM
Hello participants of the thread and forum members in general!

Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

Kind regards
Philips Katerina