PDA

View Full Version : AirStudio App and Spotify - Cannot connect to spotify



g_k_philips
12-20-2012, 07:17 AM
Hi,

I bought the Fidelio AW9000 System, installed the AirStudio App and registered at spotify.
So everything (Internet Radio or Sound Files) works fine more or less - BUT:

When I try to use spotify (username and pw), I always get an error message.
"Cannot connect to spotify"

I have a premium account and my account works if I login directly to spotify.

What could be the reason or any solution for this problem?


Thank you very much.

Blechtrottel
12-20-2012, 07:30 AM
Hmm, the Philips devices normally are running on a Linux system.

So, in the past there was an issue reported that certain characters won't work as a password.
E.g. the following ones ...

; / \ # %

Philips - QK
12-20-2012, 07:30 AM
Dear g_k_philips,

Welcome to the forum!
We'd like to know your MAC ID. Would you please send it to me via private message? Thank you.

Kind regards,
Philips Moderation Team

J.W.Wolters
01-07-2014, 07:39 PM
Hello,

We just bought the AW1000.
We are using an iPad2 running iOS6.
In AirStudio+ I have the same issue as g_k_philips.
Username and password work fine in Spotify, but not in AirStudio+.
My username contains . (dot) but no other special characters.
Password is only characters and numbers.

Any idea how to resolve this?

Jan-Willem

Pedro119
01-09-2014, 11:36 AM
Good day,

I have the same problem with spotify.
But my system is a philips AW 2000.
And my phone is an Iphone 4S,

I hope you can help me.

BTW, I have one suggestion for the airstudio, to make an equiliser instead of high and low sound

Philips - Rafal
01-10-2014, 08:30 AM
Dear All,

Can you please post your login error screenshots?

Kind regards,
Philips Moderation Team

Pedro119
01-10-2014, 02:03 PM
2339

aub

Philips - Rafal
01-10-2014, 02:48 PM
Hello,

This issue is now being investigated by the testing team.
I will post here once I've heard back from them.

Kind regards,
Philips Moderation Team

Volume
01-14-2014, 06:37 AM
I just find a FAQ from Philips.com:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=AW3000/10&dct=QAC&faqview=1&mid=Link_FAQs&refnr=0103196&scy=DE&slg=AEN&view=aa12_view_partial.html

Per my trial, the login name needs to remove the @xxxx.com even you have registered with a email account.

Philips - Katerina
08-21-2015, 11:37 AM
Hello participants of the thread and forum members in general!

Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

Kind regards
Philips Katerina