PDA

View Full Version : Remote control not working in NetTV



MuadDib
12-22-2012, 05:20 PM
Hello,

my remote control don't work when I try to open Net-TV... My TV shows the screen to register but no way to enter the registration information as my remote control as no effect on this screen.

But it's working great in all other functions of the TV (configuration, TV, DNLA, ...). I've the latest firmware installed.
Any idea?

Toengel
12-23-2012, 09:30 AM
Hi,

so - what TV do you have? I'll bet, it's a 2010 TV?

Toengel@Alex

MuadDib
12-23-2012, 09:33 AM
You win ! You're right. This is a 37PFL7605H.

Toengel
12-23-2012, 09:35 AM
Hi,

see: http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?4737-problem-with-regard-registration-at-Net-TV-service&p=27042&viewfull=1#post27042

Toengel@Alex

MuadDib
12-23-2012, 09:41 AM
Thanks,
I'll check this and try this solution... Hope it'll work and I'll let you know if it's ok.
Have a merry Christmas and a Happy New Year

MuadDib
12-24-2012, 06:31 AM
Hi,

That's working ! Thanks

Mahangill
12-24-2012, 01:55 PM
Philips get your help out to me. My TV was delivered with a sleep timer set for many hours off. Nothing I can do. I am sitting infront a blanmk TV. How could you design this at all this is third day of my having bought your TV. It is 55PFL6007H/12

bogdyss
12-26-2012, 08:43 AM
Hi,

see: http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?4737-problem-with-regard-registration-at-Net-TV-service&p=27042&viewfull=1#post27042

Toengel@Alex

Hi Toengel,

The autorun.upg from Q5551_0.140.34.0 still not recognized by my 2010 model 40PFL9705H/12 ... The Net TV still not working ... :mad: