View Full Version : No sound in HTS while connected with easylink

12-23-2012, 04:58 PM
Dear reader,

I recently bought a 42pfl4007h/12 television. I want to use this with my HTS3220h/12. In the specifications of both the tv and the surround set i found that they can be connected by easylink. While connect and able to change volume etc. on my surround set, there is no audio coming from the set.

Ive changed both the setting on the tv and surround set to easylink, and read something about changing the "audio-in" source to ARC, but this option is not available.

Thanks in advance.

Tim van der C.

12-27-2012, 12:12 PM
Hi there, you want the sound from the Tv over your HTS then?

How is it connected analogue or coaxial?


Philips - Katerina
08-26-2015, 01:14 PM
Hello participants of the thread and forum members in general!

Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

Kind regards
Philips Katerina