PDA

View Full Version : "TV3 a la carta" app (Spain) not working anymore



jalamanac
12-26-2012, 09:02 PM
Hi

I have been using the app for "Tv3 a la carta" (Spain broadcaster) since I bought my 40PFL9704 TV in 2010.
However, since beginning of December, the app is not loading any more. All I get is a black screen with the TV3 logo and a progress bar indicator that never moves beyond 2 or 3 %.

I have tried removing the app and adding it again, reseting the NetTv memory, but it didn't help.

Any idea of what can I do to continue viewing it?

Regards

Jorge

xavierc03
01-19-2013, 10:06 AM
Hi

I have been using the app for "Tv3 a la carta" (Spain broadcaster) since I bought my 40PFL9704 TV in 2010.
However, since beginning of December, the app is not loading any more. All I get is a black screen with the TV3 logo and a progress bar indicator that never moves beyond 2 or 3 %.

I have tried removing the app and adding it again, reseting the NetTv memory, but it didn't help.

Any idea of what can I do to continue viewing it?

Regards

Jorge

Hello Jorge.
I agree. I reinstalled the app and, as you said, ther is a progress bar that never reaches the end.
On the apps main page I selected the TV3 app logo, and then I pressed the blue button on the remote control, Thus a popup window appeared and I posted a "not working". I did it several times, but I didn't received any feedback. I understand it is developer dependant. What I don't really kbow is if Philips forwards my comment to TV3.
Anyway, you can acces "TV3 a la carta" from Hbbtv.
Regards.
Xavier

jalamanac
01-19-2013, 03:32 PM
Thanks a lot Xavier for your response!

I also reported it to TV3 through their website, and they must have done something, since I actually tried this week, and it finally worked! It took almost a minute or so to get the app laoded anyhow, and once loaded, it doesn't work as smooth as the previous one, but at least I can watch the programs.

By the way, what do you mean with I can access "TV3 a la carta" from Hbbtv? I must admit I don't know what Hbbtv is or how it works?

Regards and thansk again

Jorge

xavierc03
01-19-2013, 05:22 PM
Thanks a lot Xavier for your response!

I also reported it to TV3 through their website, and they must have done something, since I actually tried this week, and it finally worked! It took almost a minute or so to get the app laoded anyhow, and once loaded, it doesn't work as smooth as the previous one, but at least I can watch the programs.

By the way, what do you mean with I can access "TV3 a la carta" from Hbbtv? I must admit I don't know what Hbbtv is or how it works?

Regards and thansk again

Jorge

Hi Jorge,
Thanks for your feedback. I will try.
Regarding your question, Hbbtv is the intercative TV access to some channels. I suppose you might realise, while watching TV3, La 1, La 2, Antena3, sometimes appears a window on the rbottom right corner of the screen. It says you can access more features pressing the red button on your remote control. Doing so, you can access the "on demand" features of those channels.
I hope this helps.
Kind regards.
Xavier

jalamanac
01-21-2013, 06:49 PM
Hi Xavier

I think my TV is not prepared for it, it's a NetTV 40PFL9704 from 2010, and I have never seen this window popping up on the corner.

Can it be accessed through the built-in browser in the TV, using a normal URL?

Regards

Jorge