PDA

View Full Version : Solid Green Light



Philipsfrog
12-27-2012, 01:18 PM
Hello,

I have a aw3000 and have set it up and got it working. I left it for a while and it has a solid green light. I understand this to be the standby light and I have pressed the on button but the light does not change.

Please can you help?

Tias
12-27-2012, 02:26 PM
Hi !

Have you tried to disconnect it from power, wait ~15 seconds and then reconnect it ?

Cheers !

Philipsfrog
12-27-2012, 03:42 PM
Hi !

Have you tried to disconnect it from power, wait ~15 seconds and then reconnect it ?

Cheers !

Hello yes I have tried that a few times and I still just get the green light.

Tias
12-27-2012, 03:55 PM
Hi again !

Ok, have you tried to run the setup steps again ?

Cheers !

Philipsfrog
12-27-2012, 06:01 PM
Hi again !

Ok, have you tried to run the setup steps again ?

Cheers !

Hi, yes I have and when I get to the point when it should be blinking it does not.

Philips - QK
12-28-2012, 01:41 AM
Hi, what is the LED color after power reset and short pressed the Wi-Fi button ?

Philipsfrog
12-28-2012, 11:31 AM
Hi, what is the LED color after power reset and short pressed the Wi-Fi button ?

After power reset it flashes amber and white before it goes green. If the wifi button is is pressed it does not change from green.

Philips - QK
01-03-2013, 04:33 AM
Hi Philipsfrog,

Sorry that I still do not quite understand your problem.

Here we have 2 setup FAQs - one for Apple device and one for Android device.

Apple:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=AW3000/10&dct=FAQ&faqview=1&list=aa12_list_partial.html&mid=Link_FAQs&refnr=0095854&scy=AT&slg=AEN&view=aa12_view_partial.html

Android:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=AW3000/10&dct=FAQ&faqview=1&list=aa12_list_partial.html&mid=Link_FAQs&refnr=0095855&scy=AT&slg=AEN&view=aa12_view_partial.html

Would you please follow through the steps and let us know starting from which steps it does not work for you?

With thanks & regards,
Philips Moderation Team

Philipsfrog
01-03-2013, 09:07 AM
Hi Philipsfrog,

Sorry that I still do not quite understand your problem.

Here we have 2 setup FAQs - one for Apple device and one for Android device.

Apple:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=AW3000/10&dct=FAQ&faqview=1&list=aa12_list_partial.html&mid=Link_FAQs&refnr=0095854&scy=AT&slg=AEN&view=aa12_view_partial.html

Android:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=AW3000/10&dct=FAQ&faqview=1&list=aa12_list_partial.html&mid=Link_FAQs&refnr=0095855&scy=AT&slg=AEN&view=aa12_view_partial.html

Would you please follow through the steps and let us know starting from which steps it does not work for you?

With thanks & regards,
Philips Moderation Team

It does not work from step 7.1 as when the wi fi setup button is pressed the light does not flash amber and white it just stays green. So I can not connect to my iPhone.

Blechtrottel
01-04-2013, 12:54 AM
The entire thing here looks weirdo ...

Green light normally comes when the unit is 10 minutes in standby (and left untouched).
Before that it would stay in either amber / white / white blinking.

Don't see in this thread how fast the unit goes into the GREEN LIGHT mode, but if it is faster than the 10 minutes, I would suspect this unit is sick and shall need a repair.

On the other hand, from your first reply I see, you got it once working. There you wrote, I push the standby key and nothing happened. Well, the unit is a bit slow to change from GREEN to ORANGE or WHITE LED when you push the power key. E.g. sometimes it takes 2 to 5 seconds (at least that happens with unit I traded in for my older stuff :)).

Not to confuse you, ...
Is there any key stuck on the unit ? (e.g. can't hear a click feeling)

Also, you may try to put the unit back into VIRGIN mode. I saw a cryptic description on the Philips page under FAQ's ...

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=AW3000/10&dct=FAQ&faqview=1&list=aa12_list_partial.html&mid=Link_FAQs&refnr=0095830&scy=AT&slg=AEN&view=aa12_view_partial.html

There you find a passage about ...

If the speaker was connected to a wireless network before, but it cannot get access to the network anymore:
Follow the steps below to reset the speaker; and then set up the wired connection:

Resetting the speaker:

...

Philipsfrog
01-04-2013, 10:00 AM
The entire thing here looks weirdo ...

Green light normally comes when the unit is 10 minutes in standby (and left untouched).
Before that it would stay in either amber / white / white blinking.

Don't see in this thread how fast the unit goes into the GREEN LIGHT mode, but if it is faster than the 10 minutes, I would suspect this unit is sick and shall need a repair.

On the other hand, from your first reply I see, you got it once working. There you wrote, I push the standby key and nothing happened. Well, the unit is a bit slow to change from GREEN to ORANGE or WHITE LED when you push the power key. E.g. sometimes it takes 2 to 5 seconds (at least that happens with unit I traded in for my older stuff :)).

Not to confuse you, ...
Is there any key stuck on the unit ? (e.g. can't hear a click feeling)

Also, you may try to put the unit back into VIRGIN mode. I saw a cryptic description on the Philips page under FAQ's ...

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=AW3000/10&dct=FAQ&faqview=1&list=aa12_list_partial.html&mid=Link_FAQs&refnr=0095830&scy=AT&slg=AEN&view=aa12_view_partial.html

There you find a passage about ...

If the speaker was connected to a wireless network before, but it cannot get access to the network anymore:
Follow the steps below to reset the speaker; and then set up the wired connection:

Resetting the speaker:

...

Hi thank you for this. The buttons do click.

I tried the reset a few times but I still get no response and just the green light. I think I will have to send it back.

Thank you again.