Search:

Type: Posts; User: Fierymac

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. I would send you a screenshot - but i don't know...

    I would send you a screenshot - but i don't know how to post it or send it in a u2u as the file needs to have a url - rather than just attach the file! Sorry for being technically inept!!
  2. I tried this - or i think i have - im not an IT...

    I tried this - or i think i have - im not an IT wizard. To check that what ive done is correct; I opened the Local Area Connection in the network connections tab, then highlighted the Internet...
  3. Tried the factory reset, and disabled the DHCP. ...

    Tried the factory reset, and disabled the DHCP. Still won't connect!! I was planning returning this one and buying another one - but im unsure whether it is actually faulty, or whether if there is...
  4. I've tried with WACHandler, WADM, wired,...

    I've tried with WACHandler, WADM, wired, wireless, on laptop & PC - which incidentally also have two different operating systems - and also with/without firewall.

    WADM worked fine with my WAC3500...
  5. Tias, Im afraid not - i tried WACHandler with...

    Tias,

    Im afraid not - i tried WACHandler with no joy! Its as if its a software issue because the signal indicator on the centre always has four bars - but WADM or WACHAndler dont find it when its...
  6. I don't know why this happens - I'm having the...

    I don't know why this happens - I'm having the same issue with my WACS7000. The wireless signal strength indicator shows 4 bars, it will broadcast to other stations but WADM just will not find it!
    ...
Results 1 to 6 of 6