Search:

Type: Posts; User: iansmith87

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    13
    Views
    2,393

    Tias Well I really do appreciate the time...

    Tias


    Well I really do appreciate the time and effort you have put in for this issue.

    I will check the IP addresses and see if there is any conflict.

    Just out of interest - am I able to...
  2. Replies
    13
    Views
    2,393

    Tias Unfortunately those are the steps I had...

    Tias


    Unfortunately those are the steps I had already followed, do you have any other thoughts?

    With continued thanks


    Ian
  3. Replies
    13
    Views
    2,393

    Hi Tias Sorry I haven't responded before...

    Hi Tias


    Sorry I haven't responded before (been a busy week).

    I made the internet settings change on all devices and that allowed them to all connect to the internet for the radio. It all...
  4. Replies
    13
    Views
    2,393

    Tias I have checked the FW and all are up to...

    Tias


    I have checked the FW and all are up to date.

    I have then tried setting the MCI500H to be fixed IP, but when I do I then interesting,y can't connect to the internet for radio. As soon...
  5. Replies
    13
    Views
    2,393

    Hi Tias I'll have to check on the firmware,...

    Hi Tias

    I'll have to check on the firmware, but think they are up to date (although they have always done this). They are all auto assigned IP (DHCP) as when I grief fixing them they couldn't...
  6. Replies
    13
    Views
    2,393

    Cable-LAN (ethernet) - CAT-6 cable. None are...

    Cable-LAN (ethernet) - CAT-6 cable. None are wifi as I find it unreliable.

    Do you have any thoughts?

    Ian
  7. Replies
    13
    Views
    2,393

    WAC7500 randomly disconnects from MCI500h

    All


    I have five stations (WAC7500) all connected to a centre (MCI500h) via ethernet and for some unknown reason to me they randomly disconnect from the centre. Not all, and not always the same...
Results 1 to 7 of 7