Search:

Type: Posts; User: Ilja

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. I have a 42PFL7406H/12 TV, I dont know if the...

    I have a 42PFL7406H/12 TV, I dont know if the steps will be exactly for other models but it should point you in the right direction.

    step 1: turn on TV
    step 2: Plug in an empty USB drive
    step 3:...
  2. Ok appearantly it's not a link, it's an html...

    Ok appearantly it's not a link, it's an html document,

    It will send me to this: file:///I:/update.htm. there i can click on a button that says : "Send ID" That will than lead me to an update.
    ...
  3. Ok, will do as soon as I get home from work.

    Ok, will do as soon as I get home from work.
  4. I got the problem solved. I installed the latest...

    I got the problem solved. I installed the latest firmware.

    What may be usefull for other users: the software update via TV internet is not the same as the firmware update....
  5. Thomas, Could you please elaborate on the...

    Thomas,

    Could you please elaborate on the course of action Philips is going to take? I'd very much appreciate if, and I'm as would many others who have this problem, there would be a bit more...
  6. audio drop outs on 42PFL7406H/12

    I have the same problem: Im using an optical cable to connect to my Marantz AV Receiver. Frequent but randomly my receiver drops audio for a split second and gives the message in the display: "No...
  7. Replies
    19
    Views
    11,744

    Check the latest firmware, i think a new version...

    Check the latest firmware, i think a new version came out a few days back that adressed this issue.
  8. Replies
    19
    Views
    11,744

    problem solved

    After emailing Philips support I got a reply which asked to make sure the smartcard, CAM or TV werent defect. Smartcard worked fine on another receiver, my tv could "see" and thus communicate with...
  9. Replies
    19
    Views
    11,744

    CI+ module problem with my new 42PFL7406H TV: no picture

    I have the same kind of issue. Ziggo is my provider and I am using the CAM module Ziggo send me.

    The problem is that I dont get any picture at all. The screen stays black altho on the upper left...
Results 1 to 9 of 9