Results 1 to 7 of 7
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 99, Level: 1
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    Overdrive7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Chelmsford
    Posts
    7
    Points
    99
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    3D stuck on dual screen 46PFL8007T

    Hi,
    Only just bought this tv, and having problems getting 3D to work.To try it out I went onto a 3D program and it stays on dual screen.
    On the 3D menu there are only 2 options available, 2D and 2D to 3D.
    Is there a fault are am I doing something wrong?
    Any help will be much appreciated

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 55,269, Level: 72
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 281
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,185
    Points
    55,269
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    - firmware 150.82 installed?
    - what do you mean with "3D program"?

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 99, Level: 1
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    Overdrive7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Chelmsford
    Posts
    7
    Points
    99
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    Thanks for replying,
    How do I check which firmware is installed, I did a software update.
    Oh and sorry, by 3D program I meant a sky program (galapogos).

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 55,269, Level: 72
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 281
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,185
    Points
    55,269
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    normally, you press the adjust button and then you choose Side-by-Side...

    Do you watch with the internal tuner?

    Toengel@Alex

  5. #5
    New Member
    Points: 99, Level: 1
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    Overdrive7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Chelmsford
    Posts
    7
    Points
    99
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    I watch through the sky+hd box via scart as I do not have an outside ariel for internal tuner.

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 55,269, Level: 72
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 281
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,185
    Points
    55,269
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    that's the problem. 3D can only be activated if the source is HD and digital. Scart = analogue.

    Toengel@Alex

  7. The Following User Says Thank You to Toengel For This Useful Post:

    ljh2805 (01-07-2013)

  8. #7
    New Member
    Points: 99, Level: 1
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 23.0%
    Achievements:
    Overdrive7 days registeredNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Chelmsford
    Posts
    7
    Points
    99
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0
    ARH... thanks so much.

Similar Topics

  1. Dual Play PROBLEM
    By Jakub in forum TV: 3D
    Replies: 4
    Last Post: 01-04-2013, 09:08 AM
  2. LCD PD7032/05 (slave dual screen) image problem
    By ehmokone in forum Blu-ray: General and Others (MBD/PB Series)
    Replies: 1
    Last Post: 06-21-2012, 03:59 AM
  3. Stuck on Terms & Conditions Screen
    By Robbin in forum Smart TV: Apps
    Replies: 6
    Last Post: 05-08-2012, 11:55 AM
  4. Boot screen stuck after installed 1.61 Firmware.
    By Cyclops25 in forum Blu-ray: BDP9000 Series
    Replies: 11
    Last Post: 03-28-2012, 07:30 AM
  5. Teletext in dual screen is very small
    By globetrotter in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 2
    Last Post: 07-15-2011, 08:37 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •