Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    Bronze Member
    Points: 393, Level: 4
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 57
    Overall activity: 32.0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    BelgiŽ
    Posts
    15
    Points
    393
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    BDP 7600 no video signal

    I have a strange problem. I connected my BDP7600 to my onkyo HTR-548 receiver via HDMI. The Receiver is connected to Philips 21:9 TV through HDMI. There's also a settop box, PS3 and Xbox connected to the receiver, all with hdmi. When I choose the Blu Ray player on the receiver the TV shows the no videosignal sign on the TV. This appeared after I installed the newest firmware on the TV 14.104. I checked cables, connected to different inputs on the receiver, switched ARC and all other options on and off, but the BDP7600 still gives no signal. All other devices work fine.
    If I connect the 7600 directly to the TV via HDMI Side input it works fine.
    I've read something about handshaking protocoll in HDMI standards. Can this be the problem between receiver and Blu Ray player? The player used to work fine through the receiver before I've made the upgrade on the TV (21:9 50inch PFL 7956H version)

  2. #2
    Gold Member
    Points: 1,784, Level: 11
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    spain
    Posts
    286
    Points
    1,784
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    4
    Could you try to test this same on a different TV? It looks like a Tv issue so try if and when possible..

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 393, Level: 4
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 57
    Overall activity: 32.0%
    Achievements:
    3 months registered250 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    BelgiŽ
    Posts
    15
    Points
    393
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I can not try it with a TV, but i've connected the BDP to a montior and it works fine. Even if directly connected to the TV it works (through HDMI side input) The problem occured when I recently updated the firmware of the TV to the latest version. I can not find the earlier firmware version, so I can't try downgrading. It stopped working after the firmware update of the TV.

  4. #4
    Platinum Member
    Points: 2,996, Level: 15
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsOverdriveNew Achievement!
    Oscar's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    722
    Points
    2,996
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    4
    Might be good to post this into the TV part or maybe the mod can move it to there as this is a TV issue

Similar Topics

  1. No signal video in HDMI ports
    By Edugon in forum TV: Connectivity
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2012, 09:05 AM
  2. No video signal
    By getbackloretta in forum TV: Connectivity
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2012, 04:23 PM
  3. losing video signal
    By bvdbos in forum Blu-ray: BDP8000 Series
    Replies: 5
    Last Post: 06-16-2011, 11:38 AM
  4. Reset video-signal
    By Bikeman1972 in forum TV: Connectivity
    Replies: 5
    Last Post: 02-17-2011, 03:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •