Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 44, Level: 1
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    auckland
    Posts
    1
    Points
    44
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    CD624 PSU Problem, display dead, ttm motor running

    Hi,
    I have a CD624 which I found to be best in any class by miles some years ago when it appeared ( an 'integrator',
    1 bit player). I asked for a circuit diagram via customer support which promised a response in 48 hours........over a week and counting...........
    Would like to fix since choices of kit limited in NZ. Have found a diagram on the interweb and slowly going through measurements, display voltages seem okay, have to go through the other supply voltages (other than TTM I guess) .
    Any thoughts welcome if anyone has come across this before.,
    /cheers tim

  2. #2
    Moderator
    Points: 4,928, Level: 20
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 122
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registeredOverdrive1000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,324
    Points
    4,928
    Level
    20
    Thanks
    2
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    3
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips – Katerina

Similar Topics

  1. AE4800/05 DAB portable display problem
    By Robing in forum Sound: Other Models
    Replies: 1
    Last Post: Today, 01:48 PM
  2. Cannot turn on my 21:9 TV with myremote running on apple ipad
    By rutton in forum TV Remote Control and Ambilight Apps
    Replies: 8
    Last Post: 01-05-2013, 03:14 PM
  3. WMV movie stops but audio still running
    By stewy1953 in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 2
    Last Post: 04-11-2012, 12:28 PM
  4. Fidelio app does not stay running in the foreground
    By Stephen in forum Sound: DS1000- and DS3000-series
    Replies: 3
    Last Post: 02-27-2012, 09:15 AM
  5. Display problem aj7040d/12
    By JoernBroch in forum Sound: Other Apple Docking Solutions
    Replies: 1
    Last Post: 02-27-2012, 08:09 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •