Results 1 to 5 of 5

Topic: SimplyShare

  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 96, Level: 1
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Ramat Gan, Israel
    Posts
    3
    Points
    96
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Unhappy SimplyShare

    Trying to activate SimplyShare from my 42/6007 2012 TV to my iPad for viewing TV. I always receive message to disactivate Pause and that I must use a digital sender. I use a digital sender and donot know what to do about Pause. I reckon something else is not working correctly.

  2. #2
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Urie Engelsman View Post
    Trying to activate SimplyShare from my 42/6007 2012 TV to my iPad for viewing TV. I always receive message to disactivate Pause and that I must use a digital sender. I use a digital sender and donot know what to do about Pause. I reckon something else is not working correctly.

    Hi Urie.

    Welcome to the forum.

    Could you please confirm to me what software that is installed on the TV?
    Please make sure this is the last one(150.82). Also make sure your iPad is running the latest software.
    What source are you looking at when trying to activate? (built in tuner, external tuner, any other device?)
    Have you connected both device to the home internet?

    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

  3. #3
    New Member
    Points: 96, Level: 1
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Ramat Gan, Israel
    Posts
    3
    Points
    96
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Wi-Fi SmartScreen

    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Hi Urie.

    Welcome to the forum.

    Could you please confirm to me what software that is installed on the TV?
    Please make sure this is the last one(150.82). Also make sure your iPad is running the latest software.
    What source are you looking at when trying to activate? (built in tuner, external tuner, any other device?)
    Have you connected both device to the home internet?

    Best regards,
    Benedickte
    Thanks for your reply, Benedickte. Yes I have version QF1EUO.150.82.0 on my TV and 3.12 on my iPad. I switched to the digital receiver and my signal comes from the external cable TV tuner. Both devices are well connected and the iPad Remote Control of the TV works perfectly. When I try to activate the Wi-Fi SmartScreen it displays a message: switch to digital TV broadcast and disactivate Pause TV. I do not know how to deal with that!

  4. #4
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Urie Engelsman View Post
    Thanks for your reply, Benedickte. Yes I have version QF1EUO.150.82.0 on my TV and 3.12 on my iPad. I switched to the digital receiver and my signal comes from the external cable TV tuner. Both devices are well connected and the iPad Remote Control of the TV works perfectly. When I try to activate the Wi-Fi SmartScreen it displays a message: switch to digital TV broadcast and disactivate Pause TV. I do not know how to deal with that!
    Hi Urie.

    I can inform you that WiFi Smart Screen only works when using the digital internal tuner and not external. This is the reason for the message you are getting up on your screen.

    I'm sorry if this is not the answer you were hoping for.

    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

  5. #5
    New Member
    Points: 96, Level: 1
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Ramat Gan, Israel
    Posts
    3
    Points
    96
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Disappointment

    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Hi Urie.

    I can inform you that WiFi Smart Screen only works when using the digital internal tuner and not external. This is the reason for the message you are getting up on your screen.

    I'm sorry if this is not the answer you were hoping for.

    Best regards,
    Benedickte
    Yes indeed disappointing. Under what conditions can I use the digital internal tuner? Thanks and best regards, Uri Engesman

Similar Topics

  1. where is the activationcode for simplyshare?
    By whoppi in forum Apps: SimplyShare App for Android
    Replies: 67
    Last Post: 03-13-2014, 01:13 PM
  2. SimplyShare shortcommings
    By sebwin in forum Apps: MyRemote App for Apple
    Replies: 1
    Last Post: 09-03-2012, 07:34 PM
  3. SimplyShare Does not see my memorycard
    By p.hoogerdijk in forum Apps: SimplyShare App for Android
    Replies: 0
    Last Post: 08-03-2012, 09:45 AM
  4. SimplyShare in MyRemote
    By DaniMartin in forum Apps: MyRemote App for Android
    Replies: 2
    Last Post: 07-09-2012, 07:44 AM
  5. Simplyshare
    By etick in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 3
    Last Post: 06-14-2012, 08:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •