Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 128, Level: 1
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Lecce, Italy
    Posts
    3
    Points
    128
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    My GoGear Vibe totally froze

    Let me start by saying that I've had my GoGear Vibe 16G (model SA2VBE16K/02) for 2 years and it never gave any problem...a couple of weeks after warranty expired it just froze!!! I mean, SERIOUSLY????

    Anyway this is what happened...it had finished playing the songs from the directory so I took it to choose something else to listen to and it just died, it turned off and won't start anymore, my laptop doesn't recognise it either and it doesn't even charge...it's completely dead

    I've tried the reset button, Songbird repair tool...everything

    So you guys have any idea? or should I just throw it away?

    PLEASE HELP!!!!

  2. #2
    New Member
    Points: 45, Level: 1
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Australia
    Posts
    2
    Points
    45
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi
    I have exactly the same problem with my 4Gig Gogear vibe.
    Have you had any luck fixing yours?

  3. #3
    New Member
    Points: 128, Level: 1
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Lecce, Italy
    Posts
    3
    Points
    128
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    it's still dead unfortunately...

  4. #4
    New Member
    Points: 45, Level: 1
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Australia
    Posts
    2
    Points
    45
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    GoGear Problem

    I have fixed the problem. Found the reset button. I thought it was a hole at the bottom but it is actually a tiny button, size of a pin, on the side. Works fine now and loaded the repair software as well just in case.

  5. #5
    New Member
    Points: 128, Level: 1
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Lecce, Italy
    Posts
    3
    Points
    128
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    glad for you mate...already tried that more than once, but never worked...
    I think I'll just have to put up with it

Similar Topics

  1. The gogear vibe sa1vbe04km/37 says its mp4.... but
    By S3v3n in forum Sound: Other MP3/MP4 Models
    Replies: 2
    Last Post: 04-24-2014, 03:10 AM
  2. Philips GoGEAR Vibe 8GB
    By PalomaVigo in forum Sound: GoGear SA4-series (2012)
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-2013, 12:04 AM
  3. philips gogear vibe sa2vbe04k/02
    By Loreenator2000 in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 4
    Last Post: 10-10-2012, 09:47 AM
  4. Shuffling music GoGear vibe (SA2VBE16K/02)
    By technotobe in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 36
    Last Post: 02-27-2012, 10:48 PM
  5. Resuming a shuffle session (ViBE GoGear Mix 4GB)
    By Spike in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2011, 11:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •