Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 46, Level: 1
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Bristol
    Posts
    2
    Points
    46
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Buttons on side?!

    Hi everyone I'm in need of some help. I've just taken delivery of a new AW5000 and everything seems to be going ok (besides the faults that everyone with this product seem to have) but I'm confused with what the buttons from 1-5 on the side are there for as the instructions don't mention them. Can anyone shed some light please?

  2. #2
    Bronze Member
    Points: 810, Level: 7
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 140
    Overall activity: 24.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    NL
    Posts
    38
    Points
    810
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Steve,
    It is quite simple, those are the presets for the internet radio.
    The presetting is a little vague, not much help.
    But it is described over here http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/c...w_partial.html

    Basically, search your radio station, as soon as it plays, tap the little icon in the middle next to the little heart. Then the list of presets will be shown. Tap on the letters of one of the first five entries.
    You will get a message that your radio station is preset now to that button.
    If you press the button it will switch to that radio station.

    I got my AW9000, this afternoon. The sound is awesome, but the app is a little clumsy. I am sure Philips will enhance the app when we detailed describe what will be a good and nice feature.
    Celine Dion, D'Eux, now playing on the background.

    Caroline

  3. #3
    Silver Member
    Points: 2,927, Level: 15
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 123
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    129
    Points
    2,927
    Level
    15
    Thanks
    6
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    4
    Hi Steve, after opened the box, unless you are using Ethernet cable, otherwise you need to setup the connection with your smartphone App. It is the most inconvenience way of this product.

    I would recommend Philips to add the setup option via PC too (type in specific IP to access the device, then select router...etc)

Similar Topics

  1. How Use TV Side Buttons
    By fsaraiva in forum TV: User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 12-09-2012, 04:25 PM
  2. Replies: 12
    Last Post: 08-03-2012, 09:56 AM
  3. Replies: 17
    Last Post: 03-12-2012, 12:59 PM
  4. Swapping Left-Right frames side-by-side
    By Alberto in forum TV: 3D
    Replies: 2
    Last Post: 11-29-2011, 09:09 AM
  5. Replies: 6
    Last Post: 07-18-2011, 03:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •