Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 24, Level: 1
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    London
    Posts
    1
    Points
    24
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    MCI300/5 stuck in start up

    Hi

    I have an MCI300/5 that is stuck in start-up

    It's been packed away in storage for 2 years, got in unboxed and was working perfectly. I ran a firmware update and now it is stuck in starting up. I have powered off for long period but no change

    Any ideas

  2. #2
    Silver Member
    Points: 2,977, Level: 15
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    birmingham/west midlands
    Posts
    125
    Points
    2,977
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    hi

    its likely to be the capacitors on the power supply board - would require a repair

    jh

  3. The Following User Says Thank You to jphenrick For This Useful Post:

    Philips - Rafal (11-08-2013)

  4. #3
    Bronze Member
    Points: 660, Level: 6
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 90
    Overall activity: 29.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    11
    Points
    660
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    same problem over here, it stuck up on "starting system please wait" after running in wadm a firmware upgrade. What was the combination for hard reset, pressing open close button while inserting the power cable?

  5. #4
    Moderator
    Points: 7,508, Level: 25
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 99.8%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registeredOverdrive5000 Experience Points
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,251
    Points
    7,508
    Level
    25
    Thanks
    26
    Thanked 48 Times in 45 Posts
    Rep Power
    10
    Dear alfa 147,

    Please bear with us while we are checking this issue too.

    Regards,
    Philips Moderation Team

  6. #5
    Moderator
    Points: 7,508, Level: 25
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 99.8%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registeredOverdrive5000 Experience Points
    Philips - Rafal's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1,251
    Points
    7,508
    Level
    25
    Thanks
    26
    Thanked 48 Times in 45 Posts
    Rep Power
    10
    Dear alfa 147,

    This looks like a hardware issue as mentioned by jphenrick. It will require repair.
    Please contact your local repair centre.

    Kind regards,
    Philips Moderation Team

  7. #6
    Bronze Member
    Points: 660, Level: 6
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 90
    Overall activity: 29.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    11
    Points
    660
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    Problem solved, thanks @Philips - Rafal

Similar Topics

  1. Mci300/12 boot prb
    By Tendongritz in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 3
    Last Post: 03-25-2013, 06:25 AM
  2. MCi300 Internet Radio Favorites
    By Beo in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-2013, 09:47 AM
  3. stuck on start
    By octavia in forum Sound: Home Cinema Sound
    Replies: 3
    Last Post: 11-26-2012, 06:18 AM
  4. MCi300 WADM will not connect
    By neil2jo in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 5
    Last Post: 06-04-2012, 07:25 PM
  5. Mci300/12
    By blueritchi3 in forum Sound: Other Wireless Audio Models
    Replies: 0
    Last Post: 03-07-2012, 01:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •