Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 36, Level: 1
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 6.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Malmö, Sweden
    Posts
    1
    Points
    36
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    easylink problem

    Hi, I have a little problem with my Philips 40PFL5537T and Philips HTS5563.
    I have a HDMI 1.4 from my Philips TV to my Philips HTS5563 and then a HDMI 1.4 from my Xbox 360 to the TV. The problem is that I want to use my Philips HTS5563 as an amplifier to the TV when I watch TY, play on my Xbox and so on but when I try to do this it just says "Failed! TV speakers active! And when I try to set it up with easylink on my Blu Ray, it cant find any HDMI. Both HDMI cables are 1.4.

    And the thing that gets me most upset is that this just stoped working for two days ago, earlier it was able to switch to the amplifier automatic and I could get all sound coming from the TV to my speakers, but now I cant. Help please, would really appriciate it Sorry for bad grammar.

  2. #2
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Joeyy View Post
    Hi, I have a little problem with my Philips 40PFL5537T and Philips HTS5563.
    I have a HDMI 1.4 from my Philips TV to my Philips HTS5563 and then a HDMI 1.4 from my Xbox 360 to the TV. The problem is that I want to use my Philips HTS5563 as an amplifier to the TV when I watch TY, play on my Xbox and so on but when I try to do this it just says "Failed! TV speakers active! And when I try to set it up with easylink on my Blu Ray, it cant find any HDMI. Both HDMI cables are 1.4.

    And the thing that gets me most upset is that this just stoped working for two days ago, earlier it was able to switch to the amplifier automatic and I could get all sound coming from the TV to my speakers, but now I cant. Help please, would really appriciate it Sorry for bad grammar.
    Hi Joeyy.

    Please make sure the software is up-to-date on both your TV and HTS.

    Do a factory reset on the HTS, and set up easylink again.

    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

  3. #3
    Silver Member
    Points: 1,616, Level: 11
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 234
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    57
    Points
    1,616
    Level
    11
    Thanks
    3
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    3
    Quote Originally Posted by Joeyy View Post
    Hi, I have a little problem with my Philips 40PFL5537T and Philips HTS5563.
    I have a HDMI 1.4 from my Philips TV to my Philips HTS5563 and then a HDMI 1.4 from my Xbox 360 to the TV. The problem is that I want to use my Philips HTS5563 as an amplifier to the TV when I watch TY, play on my Xbox and so on but when I try to do this it just says "Failed! TV speakers active! And when I try to set it up with easylink on my Blu Ray, it cant find any HDMI. Both HDMI cables are 1.4.

    And the thing that gets me most upset is that this just stoped working for two days ago, earlier it was able to switch to the amplifier automatic and I could get all sound coming from the TV to my speakers, but now I cant. Help please, would really appriciate it Sorry for bad grammar.
    Bring all devices to standby.
    Now power up the HTS. It should power up your TV which than magically finds the HTS than.
    But only if the TV software is not bugging too much!

Similar Topics

  1. HDMI/ARC problem: Easylink on Ph TV & HCS
    By Lex West in forum Sound: Immersive Sound (5.1 system)
    Replies: 19
    Last Post: 07-26-2013, 09:12 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 12-28-2012, 09:41 AM
  3. HDMI-CEC (Easylink) Problem.
    By Gerrel in forum TV: Connectivity
    Replies: 0
    Last Post: 11-20-2012, 01:12 PM
  4. EasyLink problem on my BDP7700
    By bjeunink in forum Blu-ray: BDP7000 Series
    Replies: 9
    Last Post: 10-30-2012, 05:27 PM
  5. HDMI/ARC problem: Easylink on Ph TV & HCS
    By Lex West in forum TV: Connectivity
    Replies: 0
    Last Post: 03-28-2012, 06:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •