Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 51, Level: 1
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2
    Points
    51
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    32PFL4007 (4000 series) not recognizing subs (.srt files)

    Hello Philips support or anyone knowledgeable about this,

    I recently bought a 32PFL4007H/12 or 32PFL4007H (I'm not really sure but its the 4000 series it says..) but I am not able to watch movies that need subtitles. I play them on a usb stick or I plug in my external HDD. I include the .SRT files but they won't show. I tried all sorts of things from checking the tv settings to resetting it then setting it up again but to no avail...

    How do you turn it on if it needs to be turned on? How do you make the .SRT files get recognized by the TV? How do you tell the TV that there is a .SRT file that needs to be read/run??

    Please help... Thank you in advanced for your attention.

  2. #2
    New Member
    Points: 45, Level: 1
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Kuwait
    Posts
    2
    Points
    45
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    I recently bought 32PFL4007/12 and i encounter same problem you have with your unit. In my case, not all movies i played from my external hard disk have problem on displaying subtitle (.srt) as movie plays. Some of the movies i have played were able to display the subtitle. I was expecting that this model of philips smart tv won't have any problem with regards to subtitle because on the user manual, it is written there that this model support subtitle of .srt file. I just hope that philips people would address this problem as soon as possible.

  3. #3
    Diamond Member
    Points: 50,383, Level: 69
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 767
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,968
    Points
    50,383
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 169 Times in 151 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    the SRT file need to have the same name as the movie:

    - movie.avi
    - movie.srt

    You won't see the *.srt file in the browser view. However, you can just activate them by pressing the option button or subtitle button.

    Toengel@Alex

  4. The Following User Says Thank You to Toengel For This Useful Post:

    Rolando (02-05-2013)

  5. #4
    New Member
    Points: 45, Level: 1
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Kuwait
    Posts
    2
    Points
    45
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello,

    Thanks a lot. I edited the subtitle names and it works. Now i can view the subtitle of the movie.

  6. #5
    New Member
    Points: 51, Level: 1
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 20.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    2
    Points
    51
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    the SRT file need to have the same name as the movie:

    - movie.avi
    - movie.srt

    You won't see the *.srt file in the browser view. However, you can just activate them by pressing the option button or subtitle button.

    Toengel@Alex
    I tried it and it worked perfectly. I did this though after updating the firmware found on this site. Anyway it works and I'm a happy camper now. Thank you and everyone who posted/helped!

Similar Topics

  1. KPN Digitenne & 4000 series (Netherlands)
    By chris0917 in forum TV: Connectivity
    Replies: 5
    Last Post: 09-06-2012, 08:45 AM
  2. installing subwoofer to led 4000 series?
    By jslaterdk in forum Smart TV: Installation
    Replies: 6
    Last Post: 06-29-2012, 03:05 AM
  3. connecting philips 4000 series to external speakers
    By cscott5288 in forum TV: Connectivity
    Replies: 8
    Last Post: 02-13-2012, 11:46 AM
  4. HDMI connection on 47'' LED 4000 series television
    By Maza in forum TV: Connectivity
    Replies: 8
    Last Post: 11-04-2011, 08:54 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •