Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 68, Level: 1
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    North Brighton
    Posts
    3
    Points
    68
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Using 2 headphone sets in the same area: SHD8600

    I recently purchased two sets of SHD8600 headphones. They both work well individually connected to the headphone socket of my TV set. When they are both connected (using an RCA double adaptor) and in use at the same time, one or the other of them cuts out intermittently (approx once every 10 minutes). Sometimes they both work OK for up to 30 minutes before one gives up. I then can't switch off the non-operating headphones without removing the batteries (or waiting for 5-10 minutes for them to switch off themselves). Any suggestions? Is one headphone set faulty?

  2. #2
    New Member
    Points: 52, Level: 1
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 98
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Denmark
    Posts
    1
    Points
    52
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi

    I have the exact same problem, with tro sets of SHD8600 as well.

    This actually makes me fear that this is not just my headphones that's got a defect, but simply a problem that will make this purchase useless :-(

  3. #3
    New Member
    Points: 68, Level: 1
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    North Brighton
    Posts
    3
    Points
    68
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes - I have the same fear except that I asked the salesman at time of purchase whether there would be any problems using two together and was told there would not. So, where to from here? Really need some advice from Philips Tech Support a.s.a.p

  4. #4
    New Member
    Points: 68, Level: 1
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 82
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    North Brighton
    Posts
    3
    Points
    68
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Thumbs up Problem Solved!

    I have now had it confirmed that it is not possible to use two SHD8600 headphones successfully in the same area and that I was given erroneous advice at the point of sale. I wish to acknowledge the assistance of Philip Etherington of Crest Electronics for Philips who explained all of the issues to me and advised me of my rights as a purchaser. I am totally satisfied with the support I was given and the with the outcome. Thankyou!

  5. #5
    Moderator
    Points: 4,992, Level: 20
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 58
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registeredOverdrive1000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,347
    Points
    4,992
    Level
    20
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips Ė Katerina

Similar Topics

  1. SHD8600 Digital Headphone Problem
    By Cathryn in forum Sound: Other Models
    Replies: 3
    Last Post: 08-27-2015, 01:37 PM
  2. TV does not react on the remote control for 2k12 models (6x77, 7xx7 and 8xx7 sets).
    By Philips - Thomas in forum TV: Software 2013 models and older
    Replies: 19
    Last Post: 09-13-2014, 04:52 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 12-13-2012, 08:12 AM
  4. Dark area on Philips TV
    By Flower in forum TV Forum
    Replies: 0
    Last Post: 07-15-2012, 02:22 PM
  5. Curious about the local area network speed
    By Mario in forum Smart TV: Apps
    Replies: 2
    Last Post: 12-09-2010, 04:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •