Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 44, Level: 1
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    PIRAE/French Polynsesia
    Posts
    1
    Points
    44
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    SA080308W/93 sound and video problem

    My device does not read music and plays movies at double speed (with no sound).
    radio works fine. Does anyone else have a problem like this ?

  2. #2
    Administrator
    Points: 10,869, Level: 31
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 381
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive3 months registered10000 Experience Points
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    4,343
    Points
    10,869
    Level
    31
    Thanks
    7
    Thanked 49 Times in 49 Posts
    Rep Power
    10
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips – Katerina

Similar Topics

  1. sync video and sound on bluray
    By not happy in forum Blu-ray: General and Others (MBD/PB Series)
    Replies: 0
    Last Post: 12-19-2012, 08:48 PM
  2. TV 32PF5331/12 when Start, sound is OK but NO VIDEO
    By Kakarelidis in forum TV: Software 2013 models and older
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2012, 07:35 AM
  3. Replies: 12
    Last Post: 07-13-2012, 09:32 PM
  4. GoGear Vibe 4GB - Problem with no sound in video files | Encoder Settings
    By ZeroLiberator in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 2
    Last Post: 11-22-2011, 08:38 AM
  5. No picture or sound with composite video
    By iokheaira in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2011, 10:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •