Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 412, Level: 4
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Sevilla/Spain
    Posts
    10
    Points
    412
    Level
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    two players usig wii hdmi adaptor

    Hi,

    I have conected my wii console to Philips 40pfl8007 via hdmi 1.3 cable , using a NEOYA wii2hdmi adaptor that lets me choose a 480p hdmi video output from the console.
    Is there any way of activate dual play with this connection? I´ve tried but the icon to select two-player is always gray-out.

    Thanks,

  2. #2
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by fd20 View Post
    Hi,

    I have conected my wii console to Philips 40pfl8007 via hdmi 1.3 cable , using a NEOYA wii2hdmi adaptor that lets me choose a 480p hdmi video output from the console.
    Is there any way of activate dual play with this connection? I´ve tried but the icon to select two-player is always gray-out.

    Thanks,
    Hi fd290.

    Have you tried starting 2 player for then go in and activate dual play?
    Please make sure you have the latest software installed on your TV.

    Best regards,
    Benedickte
    Last edited by Philips - Benedickte; 03-06-2013 at 09:45 AM.
    Forum Mod

  3. The Following User Says Thank You to Philips - Benedickte For This Useful Post:

    fd20 (03-07-2013)

  4. #3
    Bronze Member
    Points: 412, Level: 4
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Sevilla/Spain
    Posts
    10
    Points
    412
    Level
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Click image for larger version. 

Name:	Foto0020.jpg 
Views:	47 
Size:	648.2 KB 
ID:	1791Click image for larger version. 

Name:	Foto0022.jpg 
Views:	53 
Size:	572.7 KB 
ID:	1792

    Hi Benedickte,

    First of all , thanks for your answer.
    I start a two players game in Wii and after that I press "options" button on my remote , but option "dual play" is grey out,not selectable.A prohibited signal is shown over the option as you see in the image attached.
    I remind you I´m using not a WiiU but an "old" Wii with HDMI adapter (480p video resolution).
    Should dual play work with this configuration?

    Thanks,

  5. #4
    Bronze Member
    Points: 412, Level: 4
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Sevilla/Spain
    Posts
    10
    Points
    412
    Level
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Benedickte,

    I forgot to mention that TV is running latest firmware 150.85 (installed yesterday)


    Bye

  6. #5
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by fd20 View Post
    Hi Benedickte,

    I forgot to mention that TV is running latest firmware 150.85 (installed yesterday)


    Bye

    Hi Fd20.

    Sorry for the delay in reply. I've had a deeper check up and found out you need to have a HDMI connection ( without any adaptors) and a HD signal to be able to do two-player full screen gaming.

    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

  7. #6
    Bronze Member
    Points: 412, Level: 4
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Sevilla/Spain
    Posts
    10
    Points
    412
    Level
    4
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - Benedickte View Post
    Hi Fd20.

    Sorry for the delay in reply. I've had a deeper check up and found out you need to have a HDMI connection ( without any adaptors) and a HD signal to be able to do two-player full screen gaming.

    Best regards,
    Benedickte
    Hi Benedickte,

    Thanks for your answer, now I Know why it doesn´t work.

    Best regards,

Similar Topics

  1. Replies: 1
    Last Post: 10-17-2012, 05:18 PM
  2. difference between players
    By archu in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 1
    Last Post: 10-17-2012, 09:32 AM
  3. AC adaptor for SA4VBE08KF/12
    By hartmi in forum Sound: GoGear SA4-series (2012)
    Replies: 4
    Last Post: 08-02-2012, 10:53 AM
  4. 21:9 TVs and players questions
    By moufriot in forum TV: Other
    Replies: 0
    Last Post: 07-25-2012, 01:36 PM
  5. 21:9 TVs and players questions
    By moufriot in forum TV: User Interface
    Replies: 0
    Last Post: 07-25-2012, 01:35 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •