Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,112, Level: 8
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    13
    Points
    1,112
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    How to disable this pop-up?

    This keeps popping up every 3 minutes. How to disable it?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	image.jpg 
Views:	125 
Size:	644.8 KB 
ID:	1866  

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 49,796, Level: 69
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 1,354
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,925
    Points
    49,796
    Level
    69
    Thanks
    146
    Thanked 159 Times in 141 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    check your TV setting - one can chose between "Home" and "Shop" - you have the shop mode activated...

    Toengel@Alex

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,112, Level: 8
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    13
    Points
    1,112
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    check your TV setting - one can chose between "Home" and "Shop" - you have the shop mode activated...

    Toengel@Alex
    Ita been on "shop" mode for almost a month, but just now it started to pop up.
    Also I changed it to "home" but it still pops up.

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 49,796, Level: 69
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 1,354
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,925
    Points
    49,796
    Level
    69
    Thanks
    146
    Thanked 159 Times in 141 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    maybe you need to load factory defaults...

    Toengel@Alex

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 1,112, Level: 8
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    13
    Points
    1,112
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    maybe you need to load factory defaults...

    Toengel@Alex
    Still no luck...

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 49,796, Level: 69
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 1,354
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,925
    Points
    49,796
    Level
    69
    Thanks
    146
    Thanked 159 Times in 141 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    check support website of your TV if you have installed the latest firmware (after finishing, make factory reset again). Also try to pull power cord for 2-3 minutes...

    Toengel@Alex

Similar Topics

  1. How do I disable the need for the app?
    By crogs in forum Sound: DS6000- and DS7000-series
    Replies: 8
    Last Post: 05-16-2013, 09:06 PM
  2. How to disable the speaker?
    By moosic in forum Sound: GoGear SA4-series (2012)
    Replies: 1
    Last Post: 04-17-2013, 12:39 PM
  3. how to disable popup in Wi-Fi Mediaconnect?
    By lw12 in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 4
    Last Post: 12-16-2012, 02:17 PM
  4. disable overscan but keep everything else?
    By sep332 in forum TV: User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 04-09-2012, 02:09 PM
  5. disable permanent timeshift
    By kaczy in forum TV: USB-recording
    Replies: 6
    Last Post: 02-27-2012, 06:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •