Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 49, Level: 1
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 1
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    New Achievement!Tagger Second Class

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Finland
    Posts
    2
    Points
    49
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    32PFL3807 requires first-time set up every time it's turned on?

    Hello

    Not sure if this issue has been covered before, so I'm just gonna go ahead and ask.

    I got my new TV today, a 32'' PFL3807, and followed the onscreen instructions; searched for channels and adjusted the picture and sound settings to my liking. All was well, took about five minutes and the set up was complete.

    BUT, as I turned off the TV and then turned it on again, it asked my language and country of residence again! After that it searched for channels, and asked me to adjust the picture and sound settings. Okay, so I pressed the 'watch TV' button on the remote, and the settings went away and I was able to watch TV again.

    So I can get away from the settings, and it seems to have saved the ones I made the first time round so I don't think I need to do them every time, but why exactly is the TV behaving like it's the first time installation every time I turn it on? Is it supposed to do that? Please help!

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 54,363, Level: 72
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 1,187
    Overall activity: 96.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,145
    Points
    54,363
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 198 Times in 177 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    suggestion:
    - install latest firmware via USB stick
    - make factory reset
    - reinstall TV

    Hopefully, your problem is gone...

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 49, Level: 1
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 1
    Overall activity: 16.0%
    Achievements:
    New Achievement!Tagger Second Class

    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Finland
    Posts
    2
    Points
    49
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes! It's working! I didn't even know about the possibility of firmware updates. Now, when I turn on the TV, it starts working immediately.

    Thank you so much, you made my day!

Similar Topics

  1. DS9800 becomes unavailable for airplay time after time
    By artesan in forum Sound: DS8000- and DS9000-series
    Replies: 41
    Last Post: 07-19-2013, 10:47 AM
  2. Issues with getting net tv for the first time
    By BDG in forum Smart TV: Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2012, 11:49 PM
  3. WiFi disconnected from time to time
    By chingy in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 1
    Last Post: 01-05-2012, 03:15 PM
  4. crashes every time
    By meeeder in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 2
    Last Post: 06-08-2011, 01:25 PM
  5. First time wired NET TV- please help
    By vaidas in forum Smart TV: Installation
    Replies: 5
    Last Post: 01-31-2011, 01:18 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •