Results 1 to 15 of 15
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Moderator
    Points: 80,229, Level: 88
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 1,721
    Overall activity: 50.0%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    821
    Points
    80,229
    Level
    88
    Thanks
    4
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10

    Your experiences with FW v0.140.29.0 for 5000, 6000 and 7000 series (2010 models)

    Please share your experiences with this new SW version here in this topic. Channeling your input will make it easier for users to search and find relevant info.

    Discuss here all your experiences when upgraded to the new version: new, old, positive, negative.... (e.g. the "black screens during zapping" problem is solved!).
    Forum Mod

  2. #2
    Bulbule
    Guest
    There was a problem with my television 46PFL8605H/12. When entering the CI+ module the screen wasn't clear. There was a electronic error on the mainboard of my television. Philips send me a assably line worker. He repaired the error!!!

    He also updated my television with the newest firmware 140.29.0. But I have a 8000 serie television. And this update isn't made for there series. Can this cause problems? I have downgraded it to the 140.27 version. Can someone inform me please.

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,566, Level: 11
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 284
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    14
    Points
    1,566
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Do you publish new firmwares just for fun? Where are the new features?

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 52,475, Level: 70
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,060
    Points
    52,475
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    why for fun? In 140.29 a bug was fixed for viewer in sweden... New features are rarely added by firmware updates. Only new TV series (e.g. 2011 series) have normally new features. This is the standard procedure in industry!

    So, if an available product gets new features via firmware updates you could be lucky...

    Toengel@Alex

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 1,566, Level: 11
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 284
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    14
    Points
    1,566
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    How can u release a firmware that contain just 1 bug fixed?

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 52,475, Level: 70
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,060
    Points
    52,475
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    just look at the server - the can

    The intermediate release of 140.29 was necessary due to the fact that the CAM in sweden did not work.

    Toengel@Alex

  7. #7
    Bronze Member
    Points: 1,540, Level: 10
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Switzerland
    Posts
    42
    Points
    1,540
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips View Post
    Please share your experiences with this new SW version here in this topic.
    Intermittend audio drops in Dolby Digital stream sent to AV receiver via HMDI (ARC). No drop outs with PCM streams.
    Cable provider: Cablecom Switzerland with CI+ module.
    Signal quality was checked by Cablecom. Different and shorter HDMI cables didn't improve the situation.
    Had this issue with every firmware version since I bought the 52PFL5605H in 08/2010.

  8. #8
    Diamond Member
    Points: 52,475, Level: 70
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,060
    Points
    52,475
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    just wait for firmware 140.32 which will be hopefully released soon... Beta tests already started...

    Toengel@Alex

  9. #9
    Bronze Member
    Points: 1,566, Level: 11
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 284
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    14
    Points
    1,566
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    And 32 what will have new?

  10. #10
    Diamond Member
    Points: 52,475, Level: 70
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,060
    Points
    52,475
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10

  11. #11
    Diamond Member
    Points: 52,475, Level: 70
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,060
    Points
    52,475
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    firmware 140.32 has been released for the 5000,6000 and 7000 series

    Toengel@Alex

  12. #12
    Silver Member
    Points: 1,869, Level: 12
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 281
    Overall activity: 40.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Zoetermeer, NL
    Posts
    58
    Points
    1,869
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    firmware 140.32 has been released for the 5000,6000 and 7000 series

    Toengel@Alex
    No it isn't I am afraid, it is still the .29 version.
    Check your TV Software Version after updating (you can already see it during updating as well that it is the .29 version).

  13. #13
    Diamond Member
    Points: 52,475, Level: 70
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,060
    Points
    52,475
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    maybe not all files are already updated... I downloaded the firmware 140.32 for one 5000 series TV and the 140.32 was inside...

    Toengel@Alex

  14. #14
    Bronze Member
    Points: 1,540, Level: 10
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 10
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Switzerland
    Posts
    42
    Points
    1,540
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Did install 000.140.032.000 but still have the very same intermittend audio drops in Dolby Digital streams when sent to an AV receiver via HMDI (ARC). No drop outs with PCM streams.
    Cable provider: Cablecom Switzerland with CI+ module.
    Signal quality was checked by Cablecom. Different and shorter HDMI cables didn't improve the situation.
    Had this issue with every firmware version since I bought the 52PFL5605H in 08/2010.

  15. #15
    Silver Member
    Points: 1,869, Level: 12
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 281
    Overall activity: 40.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Zoetermeer, NL
    Posts
    58
    Points
    1,869
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    4
    Yesterday I've downloaded the .32 update for the 46pfl7605h/12 and that went fine. BUT it appeared to be the .29 version...

    Now the ZIP file is corrupted...

    Philips, get your act together!!!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •