Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 77, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 30.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    slovenia
    Posts
    7
    Points
    77
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    When I turn TV on - it always shows MENU first

    Hello,

    when i turn ON my tv LCD 42PF9731D/10 then the TV always shows MENU first, so i must manually push button MENU and then it dissapears.

    What is wrong...how to cancel that MENU to dissapear.

    Thank's!

  2. #2
    Silver Member
    Points: 755, Level: 7
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    100
    Points
    755
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    2
    - disconnect mains (2 minutes)
    - update software to version 0.101.0.0

  3. #3
    New Member
    Points: 77, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 30.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    slovenia
    Posts
    7
    Points
    77
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    That is my problem, i cant upgrade because it doesn't recognize my USB. I have formated it properly FAT and also FAT32, but still doesnt work for me...

  4. #4
    Silver Member
    Points: 755, Level: 7
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    100
    Points
    755
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    2
    try it with manual method:

    - create a folder "upgrades"
    - put autorun.upg in this folder
    - press menu - setup - software update - local update

  5. #5
    New Member
    Points: 77, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 30.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    slovenia
    Posts
    7
    Points
    77
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by burnhoven View Post
    try it with manual method:

    - create a folder "upgrades"
    - put autorun.upg in this folder
    - press menu - setup - software update - local update

    Hello,

    i upgraded TV to latest firmware, but it still shows MENU when i turn on TV...

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    157
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    disconnect all cables. Pull power cord. Wait 2 Minutes. Replug power cord only. Make factory reset.

    Toengel@Alex

Similar Topics

  1. TV Shows Missing, Not Loading
    By kevernscott in forum Smart TV: Error Messages
    Replies: 0
    Last Post: 09-08-2012, 08:19 PM
  2. Net TV IP EPG shows Server Error in '/' Application
    By urgestein in forum Smart TV: IP-EPG Program Guide
    Replies: 3
    Last Post: 08-13-2012, 09:38 AM
  3. TV shows USB browser at start up - 24PFL3507H
    By lkistenkas in forum Smart TV: Software
    Replies: 2
    Last Post: 07-31-2012, 08:00 PM
  4. I ripped my tv shows to MKV and they don't play.
    By wolverine83 in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 8
    Last Post: 05-08-2012, 06:05 AM
  5. Gogear shows question marks instead of menu items
    By ursulavasey in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 3
    Last Post: 12-12-2011, 10:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •