Results 1 to 6 of 6
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 77, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 30.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    slovenia
    Posts
    7
    Points
    77
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    When I turn TV on - it always shows MENU first

    Hello,

    when i turn ON my tv LCD 42PF9731D/10 then the TV always shows MENU first, so i must manually push button MENU and then it dissapears.

    What is wrong...how to cancel that MENU to dissapear.

    Thank's!

  2. #2
    Silver Member
    Points: 755, Level: 7
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    100
    Points
    755
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    2
    - disconnect mains (2 minutes)
    - update software to version 0.101.0.0

  3. #3
    New Member
    Points: 77, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 30.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    slovenia
    Posts
    7
    Points
    77
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    That is my problem, i cant upgrade because it doesn't recognize my USB. I have formated it properly FAT and also FAT32, but still doesnt work for me...

  4. #4
    Silver Member
    Points: 755, Level: 7
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 195
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    100
    Points
    755
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    2
    try it with manual method:

    - create a folder "upgrades"
    - put autorun.upg in this folder
    - press menu - setup - software update - local update

  5. #5
    New Member
    Points: 77, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 30.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    slovenia
    Posts
    7
    Points
    77
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by burnhoven View Post
    try it with manual method:

    - create a folder "upgrades"
    - put autorun.upg in this folder
    - press menu - setup - software update - local update

    Hello,

    i upgraded TV to latest firmware, but it still shows MENU when i turn on TV...

  6. #6
    Diamond Member
    Points: 50,595, Level: 69
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 555
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,987
    Points
    50,595
    Level
    69
    Thanks
    150
    Thanked 171 Times in 153 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    disconnect all cables. Pull power cord. Wait 2 Minutes. Replug power cord only. Make factory reset.

    Toengel@Alex

Similar Topics

  1. TV Shows Missing, Not Loading
    By kevernscott in forum Smart TV: Error Messages
    Replies: 0
    Last Post: 09-08-2012, 08:19 PM
  2. Net TV IP EPG shows Server Error in '/' Application
    By urgestein in forum Smart TV: IP-EPG Program Guide
    Replies: 3
    Last Post: 08-13-2012, 09:38 AM
  3. TV shows USB browser at start up - 24PFL3507H
    By lkistenkas in forum Smart TV: Software
    Replies: 2
    Last Post: 07-31-2012, 08:00 PM
  4. I ripped my tv shows to MKV and they don't play.
    By wolverine83 in forum Blu-ray: BDP5000 & 6000 Series
    Replies: 8
    Last Post: 05-08-2012, 06:05 AM
  5. Gogear shows question marks instead of menu items
    By ursulavasey in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 3
    Last Post: 12-12-2011, 10:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •