Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 441, Level: 4
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Skopje, Macedonia
    Posts
    2
    Points
    441
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation 42PFL4307H/12 Problem with memory of channels and channel list

    Dear friends,

    I have Philips 42PFL4307H/12 TV and I use him in Skopje, Macedonia. I update him with the latest software, so the TV is up to date according to the software issue. I tried to memory all available digital and analog channels from my provider. I did full scan on 1 MHz, and he founded 112 digital channels, and 65 analog channels. After this installation I saw that not all digital channels that are provided from my cable operator are memorized. So, I tried to find this digital channels manual with writing the frequency, but when I tried to store them, TV is storing them on already memorized digital channels. Is not adding, it deleting old one, plus he is storing again analog channels, so I have them double. Anyhow, main problem is that I can not add manual found digital channels on the TV, without deleting/replacing already memorized channels.

    Is there is some problem with list channel, or there is the problem with software (part that is responsible for memorizing channels)?

    Thanks,

  2. #2
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Cvean View Post
    Dear friends,

    I have Philips 42PFL4307H/12 TV and I use him in Skopje, Macedonia. I update him with the latest software, so the TV is up to date according to the software issue. I tried to memory all available digital and analog channels from my provider. I did full scan on 1 MHz, and he founded 112 digital channels, and 65 analog channels. After this installation I saw that not all digital channels that are provided from my cable operator are memorized. So, I tried to find this digital channels manual with writing the frequency, but when I tried to store them, TV is storing them on already memorized digital channels. Is not adding, it deleting old one, plus he is storing again analog channels, so I have them double. Anyhow, main problem is that I can not add manual found digital channels on the TV, without deleting/replacing already memorized channels.

    Is there is some problem with list channel, or there is the problem with software (part that is responsible for memorizing channels)?

    Thanks,

    Hi Cvean.

    Could you please confirm to me where you're getting the signals from?(DVB-T/T2/C/S).
    Are you using a cam module?
    Who are your provider?

    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

  3. #3
    New Member
    Points: 441, Level: 4
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Skopje, Macedonia
    Posts
    2
    Points
    441
    Level
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Benedickte,

    I'm using DVB-C via Telekabel cable network in Skopje, Macedonia. I'm not using cam module.

    Still I have the same problem. It will be good if I can solve this problem.

    Regards,
    Cvetan

  4. #4
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Hi Cvetan.

    Sorry for delay in reply.

    Have you tried to do a reinstall on your TV and then reinstalling all your channels?

    Best regards,
    Benedickte

    Quote Originally Posted by Cvean View Post
    Hi Benedickte,

    I'm using DVB-C via Telekabel cable network in Skopje, Macedonia. I'm not using cam module.

    Still I have the same problem. It will be good if I can solve this problem.

    Regards,
    Cvetan
    Forum Mod

Similar Topics

  1. Replies: 5
    Last Post: 09-14-2012, 07:43 AM
  2. 42PFL4307H/12 Problem with the "list" button on remote
    By johne in forum Smart TV: Software
    Replies: 0
    Last Post: 09-11-2012, 10:28 AM
  3. TV channel list is gone! Need help! (32PFL3017H/12)
    By cc27 in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 0
    Last Post: 09-08-2012, 07:10 AM
  4. Problem with 42PFL4307H/12: cannot find digital channels.
    By alexandros in forum TV: Software 2012 models
    Replies: 4
    Last Post: 07-19-2012, 07:38 PM
  5. Channel List on USB Stick
    By bansheeat in forum TV: User Interface
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-2012, 02:38 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •