Results 1 to 8 of 8
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 73, Level: 1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 5.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    stone/staffordshire
    Posts
    2
    Points
    73
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Help need please with wifi connection

    Hi I've just purchased the 47" 7666T ex=display. All brilliant however I can't connect to my wifi router. Any suggestions? I've updated the software via USB. I know I've input my passcode correctly but still no wifi network found, really don't want to trail an ethernet lead..any suggestions? (my router is working and has a strong signal on ipads, phones etc) Thanks

  2. #2
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by oldchurch View Post
    Hi I've just purchased the 47" 7666T ex=display. All brilliant however I can't connect to my wifi router. Any suggestions? I've updated the software via USB. I know I've input my passcode correctly but still no wifi network found, really don't want to trail an ethernet lead..any suggestions? (my router is working and has a strong signal on ipads, phones etc) Thanks
    Hi Oldchurch.

    Could you pelase confrim if you can find your wifi network or not?

    Please make sure you have goen into your router settings and allowed your TV's IP address. Some routers have default settings to a certain amount of devices connected. This can also have been reset if your router have had an update.

    What exact is the message you get on the screen when trying to conenct to your network?

    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

  3. #3
    New Member
    Points: 73, Level: 1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 77
    Overall activity: 5.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    stone/staffordshire
    Posts
    2
    Points
    73
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi
    After two days of me doing nothing at all the TV found and connected to my wifi...so I'm now a happy bunny. Thanks for reply.

  4. #4
    New Member
    Points: 12, Level: 1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1
    Points
    12
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello,
    I have a Philips TV 42PFL6805H. I wonder if it possible to connect to the Internet via wifi, because I bought a philips wifi usb adapter wub1110 and realized too late that the tv is not supported. I wonder if there is any solution to connect my TV via wifi to the Internet?

    Thanks,
    Saskia

  5. #5
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Saskia View Post
    Hello,
    I have a Philips TV 42PFL6805H. I wonder if it possible to connect to the Internet via wifi, because I bought a philips wifi usb adapter wub1110 and realized too late that the tv is not supported. I wonder if there is any solution to connect my TV via wifi to the Internet?

    Thanks,
    Saskia
    Hi Saskia.

    Your TV cannot be connected to the internet.

    BR,
    Benedickte
    Forum Mod

  6. #6
    New Member
    Points: 12, Level: 1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    1
    Points
    12
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    My 40pfl7007t tankes a VERY long time to udgrade needed software. At the moment it has been working unaccesseble for a little over two hours...Is this normal? Are there a faster/better way?

    Btw: the tv does connect to my wifi just fine. I need some kind of indication of the progress...

    Mikkel
    Last edited by Mikkelulrik; 04-20-2013 at 04:49 PM.

  7. #7
    New Member
    Points: 12, Level: 1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    1
    Points
    12
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Trying to acces internet through new 47PFL5008T. It tells me connected successfully to home network but when I try to go in through Smart button it just keeps taking me through the set up and connect loop time and time again. Each time it tells me connection successful. I have tried it wieless and through ethernet and get same result each time

  8. #8
    Moderator
    Points: 16,949, Level: 39
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 301
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    New Achievement!Overdrive10000 Experience Points1 year registered
    Philips - Ina's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Posts
    3,027
    Points
    16,949
    Level
    39
    Thanks
    36
    Thanked 102 Times in 86 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Maksi View Post
    Trying to acces internet through new 47PFL5008T. It tells me connected successfully to home network but when I try to go in through Smart button it just keeps taking me through the set up and connect loop time and time again. Each time it tells me connection successful. I have tried it wieless and through ethernet and get same result each time
    Hi Maksi,

    Welcome to the TV forum and sorry for the late reply.

    Could you please confirm the current software version installed on your TV?

    Please also provide the following:
    Home > [Setup] > [Network settings] > [View network settings]

    - IP address
    - Ethernet MAC address

    Also please check the time and date on the TV:
    Home > [Setup] > [TV settings] > [General settings] > Clock

    Set the the [Auto clock mode] to [Manual] and check if [Time] and [Date] is correct. If not, try to correct the time and date. Can you access SmartTV hereafter?

    Best regards,
    Ina

Similar Topics

  1. network or wifi connection on model 42PFL5405H/12
    By Curlyeka in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 0
    Last Post: 02-12-2013, 06:16 PM
  2. Wifi connection on 5Ghz frequency
    By billythemailer in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 4
    Last Post: 08-26-2012, 10:11 AM
  3. 42PFL9664 WiFi connection
    By MikeW in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 5
    Last Post: 06-14-2012, 01:43 PM
  4. WiFi and LAN connection.
    By Frans3D in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 5
    Last Post: 03-21-2012, 11:14 AM
  5. 40pfl8664 and wifi connection
    By peelaaa in forum Smart TV: Installation
    Replies: 2
    Last Post: 11-17-2010, 09:18 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •