Results 1 to 8 of 8
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Silver Member
    Points: 1,552, Level: 11
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 298
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    61
    Points
    1,552
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    2

    Standby doesn't work

    Pressing Standby in the app doesn't seem to work. If I'm listening to either Deezer or TuneIn Radio and press the Standby button from the home screen, the button will flash red, and the music will pause for a second or two and then continue to play. If I pause the music and press Standby, the speaker is muted (the LED blinks white and the volume control in the app has the muted icon).

  2. #2
    Silver Member
    Points: 2,864, Level: 15
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 186
    Overall activity: 26.0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    126
    Points
    2,864
    Level
    15
    Thanks
    6
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    4
    Hi, your issue looks strange, have you upgraded to the latest version ?

  3. #3
    Silver Member
    Points: 1,552, Level: 11
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 298
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    61
    Points
    1,552
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    2
    Yes, I'm running firmware version H5.10, which should be the latest. I have once or twice experienced that the software standby button actually worked, but mostly the speaker will just continue playing after a split second pause.

  4. #4
    Silver Member
    Points: 1,150, Level: 8
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 200
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Netherlands
    Posts
    59
    Points
    1,150
    Level
    8
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    2
    I have exactly the same issue with the standby button in the app, both on my galaxy nexus and nexus 7. It actually does work if you are lucky and touch it the "right way". I have no idea what is that right way though. I mentioned it in various posts but no reply or reaction, regretfully. Therefore I am glad to see that you have this experience as well.

    Marc

  5. #5
    Moderator
    Points: 1,479, Level: 10
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered1000 Experience Points
    Philips - Tereza's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    184
    Points
    1,479
    Level
    10
    Thanks
    9
    Thanked 9 Times in 8 Posts
    Rep Power
    10
    Dear users,

    we are investigating this issue and will get back to you as soon as we have any updates and solutions.

    We do apologise for any inconvenience this may cause.

    Thank you very much.

    Kind Regards,

    Philips Moderator Team
    Forum Mod

  6. #6
    Silver Member
    Points: 1,150, Level: 8
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 200
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Netherlands
    Posts
    59
    Points
    1,150
    Level
    8
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    2
    Quote Originally Posted by Philips - Tereza View Post
    Dear users,

    we are investigating this issue and will get back to you as soon as we have any updates and solutions.
    It is good to read that you are working on it! Now that the firmware seems to work pretty decent, I hope Philips will start improving the Air-studio app, because to be honest, it is well below nowadays standards (and that is an euphemism). I hope yo will be to show some improvements soon!

    Marc

  7. #7
    Silver Member
    Points: 1,552, Level: 11
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 298
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    61
    Points
    1,552
    Level
    11
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    2
    I've experienced a similar issue with the hardware standby button a couple of times when playing music from Spotify. I press the hardware button, and it turns green but then starts to play again after some time. I have always left the room before it starts to play again, so I don't know if it turns back on with the next number on the playlist or just after some time...

  8. #8
    Moderator
    Points: 1,479, Level: 10
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered1000 Experience Points
    Philips - Tereza's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    184
    Points
    1,479
    Level
    10
    Thanks
    9
    Thanked 9 Times in 8 Posts
    Rep Power
    10
    Dear mmk and lemvigh,

    I have sent you a private message. Please kindly check your inbox messages.

    Thank you very much.

    Kind Regards,

    Philips Moderator Team
    Forum Mod

Similar Topics

  1. FWM185/12 doesn't work
    By Potoocheck in forum Sound: Mini/Micro Audio System Product Support
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-2012, 08:47 PM
  2. hbbtv doesn't work
    By diter4 in forum Smart TV: HbbTV
    Replies: 4
    Last Post: 10-17-2012, 03:39 PM
  3. Net TV doesn't work in 42PFL7696H/12
    By asgaard in forum Smart TV: Software
    Replies: 3
    Last Post: 04-03-2012, 05:01 PM
  4. EPG time doesn't work
    By VoiceOfTheNight in forum TV: USB-recording
    Replies: 3
    Last Post: 02-23-2012, 07:39 AM
  5. Computer can see TV, WMC doesn't work
    By drankon in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 5
    Last Post: 11-22-2011, 09:51 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •