Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 34, Level: 1
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Points
    34
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Intermittenly no sound when playing from HDMI connections

    Hi,

    Just bought the HTB5150KD/98 few days back. As I have multiple media devices, I fully utilised the 2 HDMI input ports.

    I realised the soundbar will remember the last option you have selected in your previous usage. So if I have used HDMI1 previously, the next bootup, the selection will default to HDMI1 (previous selection).

    Then what happen is, my last selection is HDMI1, but this time I try to use HDMI2. Select that option and proceed to play. No sound was heard though I confirm the soundbar is not muted and volume is around 40 range. Switching it back to HDMI1 also cannot hear any sound.

    Only solution is to powerful the soundbar and restart it again (like a reboot) and the sound will be back.

    Though this happens intermittently, I like to ask if it is a known issue or any solution that I should apply to avoid it from happening again.

    Thank you.

  2. #2
    Silver Member
    Points: 730, Level: 6
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 55.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Earth
    Posts
    131
    Points
    730
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    2
    Hi, Have you updated the software? Software to be found here: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&scy=SG&slg=en

  3. #3
    New Member
    Points: 34, Level: 1
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Points
    34
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for reply. When I bought the soundbar, it already came with the latest software as provided.

    It's not really a big issue but just to share if anyone has same encounter/solution. A reboot always works for me.

Similar Topics

  1. can´t get sound when playing nintendo Wii
    By Petri73 in forum TV: Connectivity
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2013, 01:41 PM
  2. Pfl6007t/12 no sound when playing DVD via HDMI
    By Stinge in forum Smart TV: Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-23-2013, 09:25 AM
  3. No sound when playing from dvd recorder
    By marlene in forum TV: Connectivity
    Replies: 1
    Last Post: 09-25-2012, 11:11 AM
  4. Sound stuttering by playing Playstation3
    By homey3112 in forum TV: Connectivity
    Replies: 2
    Last Post: 01-23-2012, 09:46 PM
  5. Replies: 7
    Last Post: 11-14-2011, 02:37 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •