Results 1 to 8 of 8
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 26, Level: 1
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    4
    Points
    26
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    No radio stations are found

    When I connect the antenna to my HTS system, and I scan for radiostations, none are found ?!?
    I can receive radio-signals, I even put the antenna outside
    Did I miss someting ?

    (I use the delivered antenna, because I've read that digital radiosignals won't work)

    Thanks

  2. #2
    Silver Member
    Points: 485, Level: 5
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 65
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered250 Experience Points

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    69
    Points
    485
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    2
    What model do you have? Is there analogue or digital radio signals in your area?

    You might find something helpful in this tread (depending on model number): http://www.supportforum.philips.com/...radio-stations

    /Ted

  3. #3
    New Member
    Points: 26, Level: 1
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    4
    Points
    26
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have an HTS7012/12 and digital and analog signal available. But in the manual they say that digital signals aren't supported

  4. #4
    New Member
    Points: 16, Level: 1
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    Points
    16
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    blu-ray player play's no new blu-ray disks

    i have an hts7500 surround-system,but i have problems with te blu-ray player,he plays old (blu-ray movies,older than a 1 year without any problems) but when i put a new movie (3 movies) in,he doesn't play them,he has problems with the start from the movie,and he makes stranges noizes when he loaded the movies,but no problems with the older movies,very strange,what is the problem? new disc's or is it de player i don't know. i tryed to update the software but he cannot find any by the network.

  5. #5
    Silver Member
    Points: 730, Level: 6
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 55.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Earth
    Posts
    131
    Points
    730
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    2
    Hi Langegekkie. Welcome to the forum!

    Have you tried to update your player with latest software via USB? Please follow instruction in following thread and provide required information on discs that is currently not working: http://www.supportforum.philips.com/...t-playing-back

  6. #6
    New Member
    Points: 16, Level: 1
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    Points
    16
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    i tryed to upgrade by network but he can not find a new upgrade,but were can i find the USB-software for my device HTS7500? And i post the problems on the topic you give me,but it wil not help me now.

  7. #7
    Silver Member
    Points: 730, Level: 6
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 55.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Earth
    Posts
    131
    Points
    730
    Level
    6
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    2
    You are able to download software on below link, on your right hand side. There is instructions as well of how to download and install. The latest software has been there for some time, but if you have an older version, I still recommend you to update.

    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&scy=NL&slg=en

    In regards to the disc issue, it will take some time, but at least Philips is aware of issue and will work towards a solution!

  8. #8
    Silver Member
    Points: 1,334, Level: 9
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 16
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    111
    Points
    1,334
    Level
    9
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    2
    langegekkie,

    hi there, you sure your model is HTS7012 because I cannot find this model in philips website

Similar Topics

  1. MCI298/12 doesn't play internet radio stations
    By karuzo in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 0
    Last Post: 01-23-2013, 02:08 PM
  2. New on Net TV: Global Radio Stations
    By Philips - Mark in forum Smart TV: New Apps
    Replies: 1
    Last Post: 12-19-2012, 08:55 PM
  3. £200 Radio without BBC stations is not fit for purpose in the UK
    By norwici in forum Sound: Android Docking Solutions
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2012, 11:50 AM
  4. HTS5110/12 - cannot set radio stations
    By Geosot in forum Sound: Sound Bar (1.1 system)
    Replies: 3
    Last Post: 07-04-2012, 06:30 AM
  5. where is a list of radio stations available ?
    By sternecaugek in forum Sound: Streamium NP Series (NP3900|NP3700|NP3500|NP3300|NP2900)
    Replies: 3
    Last Post: 12-30-2011, 04:31 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •