Results 1 to 9 of 9

Topic: Hdmi 1.4

  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 2,018, Level: 12
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    49
    Points
    2,018
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Hdmi 1.4

    I have the 46 7605 tv and it had HDMI 1.4 input 1, is it better for me to use this port for my ps3 witch is hdmi 1.3? of should i just use one of the hdmi 1.3 ports?

    thanks shankly

  2. #2
    Moderator
    Points: 79,282, Level: 87
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 868
    Overall activity: 99.4%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    817
    Points
    79,282
    Level
    87
    Thanks
    1
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Topic moved to the 'Connectivity' forum.
    Forum Mod

  3. #3
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    I have the 9705, and again Philips says that only HDMI 1 is HDMI 1.4. But all HDMI inputs (including the side one) can accept 3D from my HDMI 1.4 nvidia card in my HTPC, so I think that all are HDMI 1.4. The only difference is that HDMI 1 has audio return channel...

    I haven't noticed any difference in connecting the PS3 in any port. Usually, I connect it to the side HDMI, and I think it plays the same as all the other ports...

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 2,018, Level: 12
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    49
    Points
    2,018
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks for reply, Am see ghosting of blacks when gaming is this normal on this TV? some people call it bluring. When playing a game that is dark and has lots of blacks if I move left or right you see trailing/ghosting/bluring of the image.

  5. #5
    Diamond Member
    Points: 51,912, Level: 70
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 638
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    6,059
    Points
    51,912
    Level
    70
    Thanks
    158
    Thanked 176 Times in 157 Posts
    Rep Power
    10
    Hi,

    do you use the game mode in your TV?

    Toengel@Alex

  6. #6
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    All LCDs have trailing. Your best bet is to activate game mode, and the 400 Hz Clear LCD.

  7. #7
    Bronze Member
    Points: 2,018, Level: 12
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    49
    Points
    2,018
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes I use game mode isn't that pc mode? it then grays out 100HZ are you ment to have the clear LCD on when gaming, I thought you ment to have all the processing settings of to stop input lag?

    thanks for replys

  8. #8
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    I don't think that Clear LCD adds any input lag. The Perfect Natural Motion does that. The clear lcd only enables scanning backlight...
    There is a game preset, why don't you start with that?
    Just put the game preset, and enable clear lcd if its not enabled.

  9. #9
    Bronze Member
    Points: 2,018, Level: 12
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 132
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    49
    Points
    2,018
    Level
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I use game preset, but I read a review somewhere and they said pc mode same has game mode on other tvs.
    I been using clear LCD tonight it seems to make ghosting better but makes games feel laggy.

    Natural Motion is a big no no when gaming its really bad.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •