Results 1 to 15 of 15
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,522, Level: 10
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Germany
    Posts
    22
    Points
    1,522
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question Sound cut off on my 46PFL9705H/12

    Hello,
    when at last there will be new firmware 140.32... for 9000 models?
    With Audio drop solution etc.

    I have the same problem as in the topic "Sound cut off on my 40PFL7605H12".

    Thanks

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 50,163, Level: 69
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 987
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,958
    Points
    50,163
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 166 Times in 148 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    often the firmware for the 8000 and 9000 series will be available a few days after the 7000 series...

    Toengel@Alex

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 1,522, Level: 10
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Germany
    Posts
    22
    Points
    1,522
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Please give me the reason!
    Why for expensive models do it later?

    Thanks

    P.S. I wrote in support about audio problem of much earlier than many others.
    Last edited by Fan_TV; 03-07-2011 at 11:10 AM.

  4. #4
    Diamond Member
    Points: 50,163, Level: 69
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 987
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,958
    Points
    50,163
    Level
    69
    Thanks
    149
    Thanked 166 Times in 148 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    I don't know any reason...

    Toengel@Alex

  5. #5
    Moderator
    Points: 75,400, Level: 85
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 1,150
    Overall activity: 5.0%
    Achievements:
    Recommendation First ClassTagger First Class50000 Experience PointsNew Achievement!Veteran
    Philips's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Posts
    810
    Points
    75,400
    Level
    85
    Thanks
    1
    Thanked 15 Times in 13 Posts
    Rep Power
    10
    Hi all,

    Software 140.32 for the 5000, 6000, and 7000 series is available .
    This version will also address the "audio loss" issue.

    Software 140.32 upload for the 8000 and 9000 series will start soon.
    Last edited by Philips; 03-07-2011 at 12:28 PM.
    Forum Mod

  6. #6
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Philips View Post
    Hi all,

    Software 140.32 for the 5000, 6000, and 7000 series is available .
    This version will also address the "audio loss" issue.

    Software 140.32 upload for the 8000 and 9000 series will start soon.
    I'm still keeping the finger crossed. I can't bear this heavy issue (sound cut off) anymore! :-(

    regards

  7. #7
    New Member
    Points: 1,344, Level: 9
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Portugal
    Posts
    3
    Points
    1,344
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I still have the same problem. Random sound drops from any HDMI source, the onlyones i've tried. I'm running the 000.140.032.000 version of firmware published yesterday.

  8. #8
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Philips View Post
    Hi all,

    Software 140.32 for the 5000, 6000, and 7000 series is available .
    This version will also address the "audio loss" issue.

    Software 140.32 upload for the 8000 and 9000 series will start soon.
    Dear PHilips,

    only one question:"Heve you tested the sound drop issue solution before to release the new 140.32 fw version?".

    I don't think so. :-(

  9. #9
    New Member
    Points: 1,321, Level: 9
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Ere/Tournai
    Posts
    1
    Points
    1,321
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Even worse, when call call the support center, either the guys answering are idiots who are not aware of the issue or they play fool.
    I called on thursday 10 about the sound drop issue and they promised me "a solution in the next 48 hours". It's now monday 14 and I don't see any solution.
    Reading your posts I'm wondering how Philips developers test their software and wheter there will ever be a solution

    A angry customer who had better go for a Samsung LED TV.

  10. #10
    Platinum Member
    Points: 5,068, Level: 21
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 482
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!Veteran5000 Experience Points
    Nettle's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Padua, Italy
    Posts
    624
    Points
    5,068
    Level
    21
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by bizzcve View Post
    A angry customer who had better go for a Samsung LED TV.
    Dear Bizzcve,

    have you informed all the most important audio/video/electronic forums (to which you are listed) in order to pass the bad feedback ASAP?

    The only way to "speed up" Philips for a prompt solution is to lower their sales of new TV and soundbar models! Please inform them all!

    Sorry to say that but my patience is already gone.

    regards

    Ps. To call the technical support centers for these fw issue is a pure waste of time! They check their internal databases to suggest the installation of the latest firmware release, nothing else.

    Sorry to say but here in Technical support center in Padua they're less prepared/informed than all the members listed in this Philips forum.

    Is not their fault, the problem is that they read through the firmware release notes and they're not aware that the "sound issue via HDMI solved" is not true!
    Last edited by Nettle; 03-14-2011 at 09:22 AM.

  11. #11
    New Member
    Points: 1,322, Level: 9
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Villach/Austria
    Posts
    2
    Points
    1,322
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I downloaded 140.32 and installed it on my Philips 46PFL9705/K02. Audio drops seem to continue. @Philips can you please comment on work-arounds? Can I bypass the TV and use another source for sound? Rumor has it the occurance of this bug has to do with the time the TV has been operating on on standby, i.e. switching of the mains would help. Where are the mains?
    When will there be the next update? Will it run on all 46PFL9705/K02 or are there differences between them?

    Niels

    The audio drops today showed after 2 hours running one program. My TV-provider is AONTV, which is using an ADB-3800-TW IPTV box. I am also using a PS3, which showed the same issue once when using it as a DVD/BluRay-player.
    Last edited by Niels1974; 03-14-2011 at 09:33 PM. Reason: give info on my system

  12. #12
    New Member
    Points: 1,322, Level: 9
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Villach/Austria
    Posts
    2
    Points
    1,322
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Ideas..

    I did a little research on the internet: If you google "HDMI and sound drops" you get hits linking to Philips issues but also to other vendors. I also found out that in the past the way to resolve sound issues was to configure the HDMI sources to produce stereo output only. I tried this, i.e. I made my PS3 and my AON.TV-box produce stereo output only using PCM.
    I don't have a Dolby Surround yet. So, this might be a start until the next firmware comes.

  13. #13
    Platinum Member
    Points: 4,691, Level: 20
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 359
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Athens/Greece
    Posts
    640
    Points
    4,691
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    4
    Today, I was lucky. I saw a whole movie from my HTPC through HDMI, and I got no sound drop (not a single one) from my amplifier fed from my 46PFL9705 through SPDIF.

  14. #14
    New Member
    Points: 1,051, Level: 8
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    KILDARE/IRELAND
    Posts
    4
    Points
    1,051
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Joined this to day and well just cant beleave it!! You buy one of the most exspencive TV's out there (56PFL9954H) to be a beta tester. Now if the net tv didnt work or i didnt like the epg or the crap USB player that would be one thing but picture and sound? the two most basic componts to a TV, Philips get your act to gether!!

    I have no sound from the TV, its not the medai centre nor the sky box, Wii or Poineer amp as all are now setup to bypass the TV. Can get software update beyound Q5492-0.26.76.0 direct via TV nor from the USB?? TV keeps saying there is no new firmware mine is 30/5/2010 now would have said this is a mistake but looking at other posts mr Philips ant too good once the TV goses out of the shop. 3 of teh 5 sets in the house are philips looks like this will be the last!!

    Must say your all very good trying to resolve this problem for Philips, me I'll give them a couple of days to come fix it before droping it back at their door as not fit for purpose and look for full refund.

  15. #15
    New Member
    Points: 1,051, Level: 8
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    KILDARE/IRELAND
    Posts
    4
    Points
    1,051
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    what about the 56PFL9954H/12 ? has an update been provided? and if so tell me why your geting your coustomers to fix your product? If you sold it surly you should fix it too.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •