Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 1,311, Level: 9
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    May 2012
    Location
    France
    Posts
    5
    Points
    1,311
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    0

    Feedback Troubleshooting MCI500H

    Hi all,
    here is a feedback about my problem of the flashing led red.
    My MCI500 is 4 years old.

    For holidays, I unplugged (electrical plug) the MCI500H/12 for a week. When I came back, I plugged it. At this moment, the power button started to flash in red only.

    I tried many things before it restarts:

    1) long push on power button
    2) unplug , waiting around 30 sec that the power button stops flashing, re-plug and push power button
    3) push during 30 sec the power button, unplug during 30 min, and plug. Push the power button
    4) unplug , waiting around 30 sec that the power button stops flashing. Then, I press continuously the power button and at the same time I plug the electrical plug.

    The last try worked. I don't know if it's a combination of all things, but it worked. I cross the fingers that it keeps working for a long time.

    Another feedback:
    When I leave my house for holidays, and I unplug the MCI500 for a week (or more), I experienced problems.
    When I let the MCI500 plugged to the electrical network (even during holidays), I don't have problems.

    Hope it will help !

  2. The Following User Says Thank You to lazkike For This Useful Post:

    themad (01-25-2014)

  3. #2
    Bronze Member
    Points: 864, Level: 7
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!500 Experience Points1 year registered

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    41
    Points
    864
    Level
    7
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    0
    Hi lazkike,

    Thanks for sharing. I'm glad you got it to work.

    Cheers,
    Wilma

  4. #3
    New Member
    Points: 14, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    1
    Points
    14
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    It definitely worked to me! I had the same problem with my MCI 500H and was almost convicted to dispose it, while I tried to plug and unplug several times and it resurrected!
    Now it works smoothly!
    Thanks lazkike!

Similar Topics

  1. MCI500H CD not opening
    By Alistair in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 1
    Last Post: 06-07-2013, 01:27 PM
  2. Troubleshooting FMW608..
    By Bennyg in forum Sound: Mini/Micro Audio System Product Support
    Replies: 1
    Last Post: 05-27-2013, 09:33 AM
  3. Cannot connect to MCI500H from PC
    By JorisHermans in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 13
    Last Post: 03-24-2013, 10:36 PM
  4. MCI500H will not switch on
    By gwaylett in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 5
    Last Post: 08-05-2012, 08:40 PM
  5. Mci500H
    By pvv in forum Apps: MyRemote App for Apple
    Replies: 1
    Last Post: 02-23-2012, 09:23 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •