Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Bronze Member
    Points: 1,001, Level: 8
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    3 months registeredTagger Second ClassNew Achievement!1000 Experience Points

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Dubai
    Posts
    25
    Points
    1,001
    Level
    8
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Exclamation MCI298 Daily Errors



    This MCI298 is driving me crazy

    Every couple of days it loses the time settings, freezes, turns-on by itself, disconnects network cable, changes the clock, stops playing ... as if it has a mind of its own.

    Hey Philips people !!! Shall I hire an employee to keep an eye on its misbehavior ???

    Welcome to Philips
    Choose language
    Choose time zone
    Choose Network
    Set Time
    .
    .
    .
    Etc...

    Every Fu**ing Day ???


    DO YOU LISTEN TO OUR PROBLEMS WITH THIS CRAZY DEVICE???
    Last edited by faditech; 08-31-2012 at 10:28 PM.

  2. #2
    New Member
    Points: 84, Level: 1
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    9
    Points
    84
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I get the same problem

    But today, when I start the device, screen becomes black

    The device is working, cause I see the menu for 1/2", but that´s very difficult to get it working !?

    How can I force the installation of a new firmware ?

  3. #3
    Silver Member
    Points: 822, Level: 7
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 128
    Overall activity: 15.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points
    William Wallace's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Scotland
    Posts
    160
    Points
    822
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 12 Times in 12 Posts
    Rep Power
    2
    Hey, have you tried doing this? http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/c...w_partial.html. If this doesn't help you can restore factory settings. If this doesn't help, write some more explaining what's going on.

    Cheers,
    WW

  4. #4
    New Member
    Points: 84, Level: 1
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 66
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    9
    Points
    84
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Yes, I managed to do it.

    But it was hard, when menu are displayed only for a 1"

Similar Topics

  1. sa2ara16k/02 errors!
    By akerbabber in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 3
    Last Post: 07-30-2012, 03:55 AM
  2. Daily Recording
    By Dietmarr in forum TV: USB-recording
    Replies: 1
    Last Post: 11-03-2011, 06:49 AM
  3. Daily motion is not working
    By jai9999 in forum Smart TV: Apps
    Replies: 3
    Last Post: 02-18-2011, 10:39 AM
  4. Check the great animation movie now in Daily Motion.
    By JohnnyQ in forum Smart TV: Apps
    Replies: 3
    Last Post: 12-16-2010, 06:32 AM
  5. XML parsing errors
    By Alicia in forum Smart TV: Apps
    Replies: 2
    Last Post: 12-01-2010, 08:30 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •