Results 1 to 14 of 14
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    Bronze Member
    Points: 813, Level: 7
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    the Netherlands
    Posts
    18
    Points
    813
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    AW9000 software upgrade

    Hi,

    Philips service center have sent me a new AW9000 device after my previous one suffered a firmware crash.
    The new device has firmware version 4.55. The device is connected to the internet through an ethernet cable.
    When I try to update to the current version, I receive the message: Current firmware version is: V H4.55. This is the latest firmware.
    Furthermore, when I push the internet radio button, I receive the message: This folder / playlist is empty.

    Has anyone an idea?

    Thanks in advance.

  2. #2
    Moderator
    Points: 1,479, Level: 10
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered1000 Experience Points
    Philips - Tereza's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    184
    Points
    1,479
    Level
    10
    Thanks
    9
    Thanked 9 Times in 8 Posts
    Rep Power
    10
    Dear Antifouling,

    may I kindly ask you to send me a private message with your product registration ID (your email address) and the MAC address that is either printed on the label on the product or displayed in your settings? Once recieved, we will investigate this issue.

    Thank you very much.

    Kind Regards,

    Tereza
    Forum Mod

  3. #3
    Bronze Member
    Points: 813, Level: 7
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    the Netherlands
    Posts
    18
    Points
    813
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Dear Tereza,

    I have sent you a PM.

    Regards,
    Antifouling

  4. #4
    Bronze Member
    Points: 810, Level: 7
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 140
    Overall activity: 24.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    NL
    Posts
    38
    Points
    810
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    Try searching for a radio station?

    Maybe it needs something to start with?

  5. #5
    Bronze Member
    Points: 813, Level: 7
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    the Netherlands
    Posts
    18
    Points
    813
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Caroline View Post
    Try searching for a radio station?

    Maybe it needs something to start with?
    Please read earlier message: "when I push the internet radio button, I receive the message: This folder / playlist is empty"

  6. #6
    Silver Member
    Points: 2,611, Level: 14
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    115
    Points
    2,611
    Level
    14
    Thanks
    5
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    4
    Quote Originally Posted by Antifouling View Post
    Please read earlier message: "when I push the internet radio button, I receive the message: This folder / playlist is empty"
    When I face this problem, I always reset the power of it by unplug the power cable, have you tried ?

    And what is the LED color ? Is the device still having network ?

  7. #7
    Bronze Member
    Points: 813, Level: 7
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    the Netherlands
    Posts
    18
    Points
    813
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Volume View Post
    When I face this problem, I always reset the power of it by unplug the power cable, have you tried ?

    And what is the LED color ? Is the device still having network ?
    The LED colour is blue, ik can play music from my network. I pulled the power cord many times, doesn't help.

  8. #8
    Silver Member
    Points: 2,611, Level: 14
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 139
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1000 Experience PointsNew Achievement!Veteran

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    115
    Points
    2,611
    Level
    14
    Thanks
    5
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    Rep Power
    4
    Hi, I have never seen blue LED colour, may you need to reset it ? You can refer to the FAQ:

    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/c...w_partial.html

  9. #9
    New Member
    Points: 72, Level: 1
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    9
    Points
    72
    Level
    1
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi guys & girls
    just wondered if anyone else experiences any feedback or squeal from there wireless Fidelios? I can hear this when the speaker is in standby and when playing audio quietly.

  10. #10
    Bronze Member
    Points: 810, Level: 7
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 140
    Overall activity: 24.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Jan 2013
    Location
    NL
    Posts
    38
    Points
    810
    Level
    7
    Thanks
    1
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Rep Power
    0
    Dear Crisscass,
    I do not experience any feedback or squeal in my aw9000. It just works fine.

    Caroline

  11. The Following User Says Thank You to Caroline For This Useful Post:

    Crisscass (04-30-2013)

Similar Topics

  1. Software Upgrade
    By enea009 in forum Smart TV: Software
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-2012, 03:42 PM
  2. AW3000, AW5000, AW9000 Latest Firmware upgrade (4.37S) has been released
    By Philips - Remko in forum Sound: Fidelio Wireless Audio series (AW1000, AW2000, AW3000, AW5000, AW9000)
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2012, 07:22 AM
  3. HTS 8562/12 software upgrade V1.27 MCU 5.05
    By bluevoice in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 43
    Last Post: 07-03-2012, 07:04 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 06-06-2012, 06:42 AM
  5. Chaos after software upgrade
    By Philster in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 7
    Last Post: 11-22-2011, 08:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •