Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 18, Level: 1
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    2
    Points
    18
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Question How to enable JointSpace without TV signal (but only HDMI input)?

    On my new 46PFL7007H/12 I want to enable JointSpace in order to use the TV Remote app.
    The instructions tells to enter the code '5646877223' when watching TV channels.
    But I have no TV signal as I use a set-topbox (fed from glass fiber) entering the TV set via HDMI.

    How to enable JointSpace in this case?
    Why is there no menu option ???

    Please help

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 55,269, Level: 72
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 281
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,185
    Points
    55,269
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    JointSpace is activated as default on 2012 TVs.

    Toengel@Alex

  3. #3
    New Member
    Points: 18, Level: 1
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 10.0%
    Achievements:
    Tagger Second ClassNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    2
    Points
    18
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Toengel View Post
    Hi,

    JointSpace is activated as default on 2012 TVs.

    Toengel@Alex
    Aha, that I didn't know (how could I?), but indeed now it works.
    Thanks !

Similar Topics

  1. Connecting HDMI to a DVI input on my TV.
    By JasonGaskell in forum TV: Connectivity
    Replies: 1
    Last Post: 03-21-2013, 01:50 PM
  2. 32PFL4007 off on HDMI input
    By Totoche in forum TV: Connectivity
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-2012, 10:52 AM
  3. Show the frequency of the input signal, from inputs...
    By petasis in forum TV: Share Your Wish List and Insights
    Replies: 0
    Last Post: 09-12-2012, 04:39 AM
  4. Change default input to HDMI?
    By simson in forum TV: User Interface
    Replies: 5
    Last Post: 02-13-2012, 12:40 PM
  5. HDMI with separate audio input
    By Kevin in forum TV: Connectivity
    Replies: 7
    Last Post: 06-06-2011, 05:44 PM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •