Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New Member
    Points: 14, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    1
    Points
    14
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    PTA01 and windows 8

    is it impossible to make it work together ?

  2. #2
    Diamond Member
    Points: 47,587, Level: 67
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 763
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points25000 Experience Points
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5,697
    Points
    47,587
    Level
    67
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 105 Posts
    Rep Power
    9
    Hi,

    you can try the Windows 7 drivers: http://www.supportforum.philips.com/...ndows-drivers-

    Toengel@Alex

Similar Topics

  1. Multiroom Supporting Windows/Windows Phone app
    By flying_dutchman in forum Sound: Share Your Wish List and Insights
    Replies: 3
    Last Post: 11-02-2012, 07:34 AM
  2. connection with pta01
    By karlo1971 in forum Apps: MyRemote App for Apple
    Replies: 4
    Last Post: 07-13-2012, 02:10 AM
  3. USB PTA01 and WIFI and 42PES0001D/H
    By loekbles in forum TV: Streaming & Network
    Replies: 8
    Last Post: 05-04-2012, 06:20 PM
  4. PTA01 USB dongle with/without extension?
    By Niels in forum Smart TV: Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-29-2011, 04:05 PM
  5. Use Net TV using PTA01 connector
    By aurbieta in forum Smart TV: Installation
    Replies: 4
    Last Post: 01-20-2011, 10:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •