Results 1 to 4 of 4
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Points: 115, Level: 1
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    Points
    115
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    No video signal

    My previous post seems to have disappeared so I am posting again in hopes that it works this time. I have a 32PFL4007T connected via HDMI to my PC and ever so often when the PC is switched on I get the No video signal message come up and it is quite difficult to get it to go away and to display my PC screen again. Does anyone know what might be causing this and how I can solve it as it is very annoying. Thank you.

    Owen Hamilton.

  2. #2
    Points: 115, Level: 1
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    Points
    115
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Can anyone help me with this at all?

  3. #3
    New Member
    Points: 12, Level: 1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 5.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    2
    Points
    12
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I've just had the No Video Signal with all my attached devices,Bluray,Digital HDD recorder ,DVD recorder and Media Player.Turned off the tv(mines the 37" version)unplugged for a few seconds ,reconnected and hey presto everything worked again.I'd be interested to know if this is a common situation or if there's a firmware upgrade to cure it.TV only installed a week ago and did internet update.

  4. #4
    Points: 115, Level: 1
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registered100 Experience Points

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    3
    Points
    115
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I've just updated the software to the latest version in the hopes that this might solve the problem, I thought it had done but it has just done it again, anyone from Philips care to actually reply to this thread?

Similar Topics

  1. No HDMI connection - no video signal on TV
    By jboonstra in forum TV: Connectivity
    Replies: 10
    Last Post: 01-22-2013, 11:01 PM
  2. BDP 7600 no video signal
    By krisv5 in forum Blu-ray: BDP7000 Series
    Replies: 3
    Last Post: 01-18-2013, 08:55 AM
  3. No video signal
    By getbackloretta in forum TV: Connectivity
    Replies: 1
    Last Post: 08-26-2012, 03:23 PM
  4. losing video signal
    By bvdbos in forum Blu-ray: BDP8000 Series
    Replies: 5
    Last Post: 06-16-2011, 10:38 AM
  5. Reset video-signal
    By Bikeman1972 in forum TV: Connectivity
    Replies: 5
    Last Post: 02-17-2011, 02:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •