Results 1 to 3 of 3
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Moderator
    Points: 1,216, Level: 9
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 134
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered1000 Experience Points
    Philips - Joanna's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    58
    Points
    1,216
    Level
    9
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    10

    Write the model number

    Dear Users,

    Please remember to always include the model number of your device in your first post. That way, you will save your and other users' time and could expect to get an answer sooner.

    Kind regards,
    Joanna
    Forum Mod

  2. #2
    New Member
    Points: 18, Level: 1
    Level completed: 35%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 8.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    3
    Points
    18
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    When I use my number (SA2VBE08K) nothing happens, as if the website does not recognize it. I have a GoGear VIBE 8G that will not charge and I need to re-download the software.

  3. #3
    Moderator
    Points: 4,962, Level: 20
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 88
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registeredOverdrive1000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,334
    Points
    4,962
    Level
    20
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips – Katerina

Similar Topics

  1. How can I write and deploy application on HTS5563 ?
    By carfield in forum Sound: Immersive Sound (5.1 system)
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2015, 11:40 AM
  2. Unregistered Model number
    By Guy Priestley in forum Smart TV: Apps
    Replies: 0
    Last Post: 04-02-2013, 09:02 AM
  3. Can I write txt and save it with Philips Smart
    By Goran Kondak in forum Smart TV: Apps
    Replies: 4
    Last Post: 10-03-2012, 01:56 PM
  4. What does the model number tell?
    By Philips - Remko in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 1
    Last Post: 08-31-2012, 10:06 AM
  5. Write Error
    By Muehle in forum TV Forum
    Replies: 17
    Last Post: 06-19-2012, 08:07 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •