Results 1 to 4 of 4

Topic: SA3MUS16/02

  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 15, Level: 1
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 5.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    2
    Points
    15
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    SA3MUS16/02

    Hello,

    I have just bought SA3MUS16/02 from amazon.de.
    I have tried the reset button, delete data from the SongBird and update firmware from SongBird but none of them does not work.

    Currently my device can not be opened.
    When I connect it to computer it can be recognized, I even can see something like battery is %100,but when I try to unplug the device and try to open the device it does not respond.

    During the firmware update I get the following error outputs in error console.

    Hata: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE) [sbIDeviceFirmwareHandler.recoveryMode]" nsresult: "0x80004005 (NS_ERROR_FAILURE)" location: "JS frame :: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Philips/Philips%20Songbird/components/sbDeviceFirmwareAutoCheckForUpdate.js :: sbDeviceFirmwareAutoCheckForUpdate_onDeviceEvent :: line 279" data: no]
    Kaynak dosya: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Philips/Philips%20Songbird/components/sbDeviceFirmwareAutoCheckForUpdate.js
    Hat: 279

    Hata: [Exception... "'JavaScript component does not have a method named: "onBatchBegin"' when calling method: [sbIMediaListListener:nBatchBegin]" nsresult: "0x80570030 (NS_ERROR_XPC_JSOBJECT_HAS_NO_FUNCTION_NAMED)" location: "JS frame :: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Philips/Philips%20Songbird/components/sbDeviceServicePaneService.js :: sbDeviceServicePane_createLibraryNodeForDevice :: line 333" data: no]
    Kaynak dosya: file:///C:/Program%20Files%20(x86)/Philips/Philips%20Songbird/components/sbDeviceServicePaneService.js
    Hat: 333

  2. #2
    Silver Member
    Points: 822, Level: 7
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 128
    Overall activity: 15.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points
    William Wallace's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Scotland
    Posts
    160
    Points
    822
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 12 Times in 12 Posts
    Rep Power
    3
    Hey Ccomert,

    Since you just bought it, I understand it must still be on warranty, I'd give ti back/ exchange it for a properly working one.
    As a last resort, you might try using the diagnostic mode: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/c...scy=NL&slg=AEN

  3. #3
    New Member
    Points: 92, Level: 1
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 58
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    May 2013
    Location
    England
    Posts
    4
    Points
    92
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Ccomert

    That doesn't sound too good. I think you'd be best of contacting your customer service team and see what they recommend!

    Good luck

  4. #4
    Moderator
    Points: 4,996, Level: 20
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registeredOverdrive1000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,347
    Points
    4,996
    Level
    20
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips – Katerina

Similar Topics

  1. Gogear SA3MUS16 DEAD!!!
    By gemelo in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 22
    Last Post: 10-21-2012, 12:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •