Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #16
    Diamond Member
    Points: 55,143, Level: 72
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 407
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,181
    Points
    55,143
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    that is fantastic!

    @All

    We HAVE the possibility to do something!!! And Philips acknowledge that!

    Toengel@Alex

  2. #17
    Bronze Member
    Points: 1,517, Level: 10
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Bulgaria
    Posts
    11
    Points
    1,517
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,
    It's great that this issue will be solved, but I have another problem with the same player (FW: 1.53). It can't load subtitles (external, .srt, same filename as video) to a video streamed over DLNA and for some reason .mkv files don't appear when browsing my PC. Is it even possible to load external subs to streaming videos?

    Thanks.
    Last edited by stoyan89; 04-07-2011 at 10:45 AM.

  3. #18
    Bronze Member
    Points: 1,446, Level: 10
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Slovakia
    Posts
    22
    Points
    1,446
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I have a BDP5180 and have the same problem
    MKV + SRT -> option menu -> character set option IS NOT available

  4. #19
    Diamond Member
    Points: 55,143, Level: 72
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 407
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,181
    Points
    55,143
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    just installed firmware 1.56 on my BDP9600.

    MKV+SRT -> option menu -> character set option IS AVAILABLE

    @all
    Can you verify that on your (different) players?

    I think, we all together did a great job! THANKS ALL!

    Toengel@Alex

  5. #20
    Bronze Member
    Points: 1,446, Level: 10
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Slovakia
    Posts
    22
    Points
    1,446
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    I'm still waiting for new version firmware, actual is V1.54 for bdp5180 and V1.53 for bdp5100

  6. #21
    New Member
    Points: 1,257, Level: 9
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 93
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Cyprus Larnaka
    Posts
    5
    Points
    1,257
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    We have the same problem with our soundsystem HTS9140 and you still didn't answer us...
    http://www.supportforum.philips.com/...=8742#post8742
    Quote Originally Posted by Philips View Post
    Dear customers,

    Thanks for informing us about your product issue.

    We hereby confirm that the issue “character set option IS NOT available in the option menu for MKV“ is valid and hence will solve this problem in our next firmware release.

    Sorry for the inconvenience caused.

    Kind regards,

  7. #22
    Bronze Member
    Points: 1,517, Level: 10
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Bulgaria
    Posts
    11
    Points
    1,517
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips View Post
    Dear customers,

    Thanks for informing us about your product issue.

    We hereby confirm that the issue “character set option IS NOT available in the option menu for MKV“ is valid and hence will solve this problem in our next firmware release.

    Sorry for the inconvenience caused.

    Kind regards,
    This problem is still not resolved for the BDP5100/12. Are you planning to release a firmware update soon?

  8. #23
    Bronze Member
    Points: 1,169, Level: 9
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Novi Vinodolski/Croatia
    Posts
    12
    Points
    1,169
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    New firmare

    I just upgraded my player to new 1.57. Caracter set still not available. My problem is little diferent, I'm trying to use caracter set with .mp4 file.

  9. #24
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    is that a different problem? any one tried with .mp4 ?

  10. #25
    Diamond Member
    Points: 55,143, Level: 72
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 407
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,181
    Points
    55,143
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    i think the Firmware hasn't enabled the "characters set" option for all kinds of file extensions... From my side, this is a bug ^^

    Toengel@Alex

  11. #26
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    let me try somewhat later today.
    i m downloading one, (.mp4+srt)

    by the way, i tried mkv... it works...
    Last edited by kwinnie; 08-15-2011 at 07:22 AM.

  12. #27
    Diamond Member
    Points: 55,143, Level: 72
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 407
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    Recommendation Second ClassTagger First ClassOverdrive1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Posting Award

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Toengel's Philips Blog
    Posts
    6,181
    Points
    55,143
    Level
    72
    Thanks
    167
    Thanked 199 Times in 178 Posts
    Rep Power
    11
    Hi,

    MKV + SRT was fixed with the latest firmware... before the option was also missing...

    Toengel@Alex

  13. #28
    Diamond Member
    Points: 4,685, Level: 20
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 365
    Overall activity: 25.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!
    Awards:
    Discussion Ender

    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,083
    Points
    4,685
    Level
    20
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    Rep Power
    6
    hi toengel,
    yes i know that s missing before and am glad that we can finally play it back.

    hi all,
    i have tried a mp4 +srt file.
    it does work on PC but it doesn't works for the BDP5100. maybe you check your device as well, maybe for more devices, this is not supported...

  14. #29
    Bronze Member
    Points: 1,169, Level: 9
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 4.0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Novi Vinodolski/Croatia
    Posts
    12
    Points
    1,169
    Level
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Maybe it would be easier for users to set in some general divix subtitles options character set. I am using CE character set and i have to set it up for every movie.

  15. #30
    Bronze Member
    Points: 1,446, Level: 10
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Slovakia
    Posts
    22
    Points
    1,446
    Level
    10
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by quapor View Post
    I'm still waiting for new version firmware, actual is V1.54 for bdp5180 and V1.53 for bdp5100
    where is firmware upgrade for the BDP5180 ?
    six months and nothing new

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •