Results 1 to 2 of 2
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share

Hybrid View

  1. #1
    New Member
    Points: 36, Level: 1
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 2.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    3
    Points
    36
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Freeview channels being stored in the wrong locations

    When searching for Freeview channels, one of the screens finds 126 channels.
    When you display the channel grid on screen they are in the wrong positions and appear to have been stored starting with numerical channels, i.e. 301, 302, then in alphabetical order.
    Where our BBC1 should be at location 1 and BBC HD at location 101 they are in random locations depending on what letter the name of the channel begins with

    The other screen we installed only finds 48 channels, but these are stored in the correct locations.

    We believe there may be a problem with the aerial distribution throughout the building, which is going to be checked.

    Does anyone know if there is a setting somewhere in the menuís that enables or disables this storing in alphabetical order?
    I couldnít find any obvious differences between the settings of the 2 screens, but if one stores the channels in the correct locations surely they both should.
    The model number is 55HFL5007.
    I know these are really Hotel TV's, but we needed 55 inch screens with a VGA input.
    Professional mode is switched off so as far as I know they should behave as domestic TV's.
    Thanks
    Barry

  2. #2
    Moderator
    Points: 9,766, Level: 29
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 184
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Tagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience PointsNew Achievement!Overdrive
    Philips - Benedickte's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,015
    Points
    9,766
    Level
    29
    Thanks
    1
    Thanked 18 Times in 16 Posts
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by jbhildi View Post
    When searching for Freeview channels, one of the screens finds 126 channels.
    When you display the channel grid on screen they are in the wrong positions and appear to have been stored starting with numerical channels, i.e. 301, 302, then in alphabetical order.
    Where our BBC1 should be at location 1 and BBC HD at location 101 they are in random locations depending on what letter the name of the channel begins with

    The other screen we installed only finds 48 channels, but these are stored in the correct locations.

    We believe there may be a problem with the aerial distribution throughout the building, which is going to be checked.

    Does anyone know if there is a setting somewhere in the menu’s that enables or disables this storing in alphabetical order?
    I couldn’t find any obvious differences between the settings of the 2 screens, but if one stores the channels in the correct locations surely they both should.
    The model number is 55HFL5007.
    I know these are really Hotel TV's, but we needed 55 inch screens with a VGA input.
    Professional mode is switched off so as far as I know they should behave as domestic TV's.
    Thanks
    Barry

    Hi Barry.

    I would advise you to contact the proffesional display consumer care. They are open Monday - Friday 8AM - 5 PM. Their phone number are 0207 949 0069. You can also follow this link for other ways to contact them: http://www.support.philips.com/suppo...userCountry=gb

    Best regards,
    Benedickte
    Forum Mod

Similar Topics

  1. 39PFL3807T Freeview HD Channels not installing
    By JamesW in forum TV: Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2013, 10:04 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 01-26-2012, 10:49 AM
  3. Cannot install freeview non-HD channels
    By iTouchwest in forum TV: User Interface
    Replies: 1
    Last Post: 11-19-2011, 08:19 AM
  4. [Bug] Aspect Ratio is wrong for analog Channels
    By Toengel in forum TV: Software 2010 models
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2011, 02:29 PM
  5. Are personal details stored on the TV?
    By JohnnyQ in forum Smart TV: Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-29-2010, 01:52 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •