Results 1 to 7 of 7
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 48, Level: 1
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 5.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    May 2013
    Posts
    3
    Points
    48
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    DCM580/12 - no sound from radio

    Hi - I have a DCM580 and after the radio has been switched on for a while the sound drops completely and you have to plug it out and plug it back in again to get sound again. Anyone any ideas?
    Thanks in advance!

  2. #2
    Silver Member
    Points: 647, Level: 6
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    125
    Points
    647
    Level
    6
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    3
    hi aoreilly that should not be happening really. have you tried the factory reset?

  3. #3
    New Member
    Points: 48, Level: 1
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 5.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    May 2013
    Posts
    3
    Points
    48
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Faust,

    Thanks for the reply.

    I haven't been able to find instructions on how to do a factory reset. Could you point me in the right direction?

    Thanks,
    Anne

  4. #4
    Silver Member
    Points: 647, Level: 6
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    125
    Points
    647
    Level
    6
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    3
    Hi Anne, my bad, I should pay more attention really - the factory reset with this device is basically to unplug it for a little while and connect it back again. But that's what you did anyway.

    So, it works after the reset but it can be very annoying I can imagine. I would suggest to take it to your local service to have it checked in this case

  5. #5
    New Member
    Points: 48, Level: 1
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 5.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    May 2013
    Posts
    3
    Points
    48
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi Faust. Thanks for the reply anyway. after being plugged out for a couple of weeks now we plugged it back in and it seems to be working fine for some reason!!
    I'll keep an eye on it and bring it to a service centre if problem persists!

  6. #6
    Silver Member
    Points: 647, Level: 6
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    125
    Points
    647
    Level
    6
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    3
    Hi Anne, but that's good news! Fingers cross it will work fine now

  7. #7
    Moderator
    Points: 4,996, Level: 20
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registeredOverdrive1000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,347
    Points
    4,996
    Level
    20
    Thanks
    2
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    Rep Power
    3
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips Ė Katerina

Similar Topics

  1. Blue backlight on DCM580
    By Bo'c in forum Sound: Other Apple Docking Solutions
    Replies: 9
    Last Post: 08-26-2015, 12:32 PM
  2. DCM580/12 Iphone 4 IOS5
    By maikel7 in forum Sound: Other Apple Docking Solutions
    Replies: 412
    Last Post: 08-26-2015, 12:32 PM
  3. DCB2070/10 No sound from radio dab or FM
    By NeilVP in forum Sound: Mini/Micro Audio System Product Support
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2015, 09:03 AM
  4. No sound on BBC Radio
    By Planni in forum Smart TV: Apps
    Replies: 2
    Last Post: 02-07-2013, 10:59 AM
  5. dcm580 cd loading hanging
    By midcuk in forum Sound: Other Apple Docking Solutions
    Replies: 2
    Last Post: 01-03-2012, 09:11 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •