Results 1 to 9 of 9
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    Moderator
    Points: 1,808, Level: 11
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 83.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered1000 Experience Points
    Philips - Marcus's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    45
    Points
    1,808
    Level
    11
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 4 Posts
    Rep Power
    10

    BDP3380/3380K/3382 Latest Firmware upgrade (2.66) has been released

    Fixed bugs related to 3D playback of the following disc titles: <Prometheus>, <Rio>, <Ice Age 3> etc.

    BDP3380/51
    BDP3380/94
    BDP3380/79
    BDP3380/96
    BDP3380/12
    BDP3380/12
    BDP3380K/96
    BDP3380K/55
    BDP3380K/55
    BDP3380K/98
    BDP3380K/51
    BDP3382/05
    BDP3382/12
    BDP3385K/51


    Improve Voole performance and improve disc playability.

    BDP3380/93
    BDP3380K/93

    Please download at philips.com/support
    Forum Mod

  2. #2
    New Member
    Points: 13, Level: 1
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Points
    13
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    My configuration: BDP3380/12, v2.54

    I tried to install v2.66 but got via Internet: no new firmware found and over USB: no valid firmware found.

    kr

  3. #3
    Moderator
    Points: 8,646, Level: 27
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!5000 Experience PointsOverdrive
    Philips - QK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    882
    Points
    8,646
    Level
    27
    Thanks
    11
    Thanked 34 Times in 30 Posts
    Rep Power
    10
    Hi kr,

    Are you referring to the firmware of our support site?

    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/c...scy=AT&slg=AEN

    Let me know if you still have problems upgrading the firmware.

    With thanks & regards,
    Philips Moderation Team
    Forum Mod

  4. #4
    New Member
    Points: 13, Level: 1
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Points
    13
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - QK View Post
    Are you referring to the firmware of our support site?

    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/c...scy=AT&slg=AEN

    ...
    Via USB I use the German version: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/e...scy=DE&slg=DEU

    kind regards

  5. #5
    New Member
    Points: 42, Level: 1
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    May 2013
    Posts
    4
    Points
    42
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,
    I already posted in the german forum but perhaps I get more response here.
    After I upgraded my BDP3380/12 to the 2.66 I can no longer access my Notebook desktop via Intel WiDi (DLNA). Before, in V2.59 this worked perfectly for me and I already ranted why my 46PFL8007K TV would not support it directly, as it also finds the Intel WiDi DLNA Server. It never worked with the TV, but going the alternative route through the BDP it worked. Can someone explain why this feature is not supported on all devices, why it is not communicated and why it was broken in this firmware version?

    Regards,
    Andreas

  6. #6
    Moderator
    Points: 8,646, Level: 27
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!5000 Experience PointsOverdrive
    Philips - QK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    882
    Points
    8,646
    Level
    27
    Thanks
    11
    Thanked 34 Times in 30 Posts
    Rep Power
    10
    Dear forstingera,

    May I know if you have follow the Intel settings here:
    http://www.intel.com/support/wireles.../CS-033914.htm

    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    Forum Mod

  7. #7
    New Member
    Points: 42, Level: 1
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    May 2013
    Posts
    4
    Points
    42
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Philips - QK View Post
    Dear forstingera,

    May I know if you have follow the Intel settings here:
    http://www.intel.com/support/wireles.../CS-033914.htm

    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    Hi,
    yes the prerequisites are met. As I said, it all worked fine when I last used it. In the meantime the only change to my configuration is the new Firmware version and now it does not work any more.

    Regards,
    Andreas

  8. #8
    Moderator
    Points: 8,646, Level: 27
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!5000 Experience PointsOverdrive
    Philips - QK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    882
    Points
    8,646
    Level
    27
    Thanks
    11
    Thanked 34 Times in 30 Posts
    Rep Power
    10
    Dear forstingera

    As Widi technology is not within the specifications of your Blu-ray player, we can not guarantee that this will work. Have you tried connecting your PC to your TV?

    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    Last edited by Philips - Marcus; 05-29-2013 at 09:37 AM.
    Forum Mod

  9. #9
    New Member
    Points: 42, Level: 1
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    May 2013
    Posts
    4
    Points
    42
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    the only thing I can tell for sure is that it worked - even if that feature seems to have been implemented by accident. With the new firmware it does not any longer.

    Of course I tried connecting with the TV directly as I stated above. With the TV it did never work out, with the BluRay it did, which was ridiculous. Now it does not work on either device any longer, which is kind of annoying.

    I really enjoyed that feature and I am sure lots of others would too, if it ever worked (again) AND if the feature was made more aware of.

    Regards,

    Andreas

Similar Topics

  1. HTB3270/12 Latest Firmware upgrade (V1.23.01) has been released
    By Philips - Marcus in forum Blu-ray: HTS Series
    Replies: 0
    Last Post: 03-08-2013, 07:34 AM
  2. BDP7700 Latest Firmware upgrade (v3.46) has been released
    By Philips - Remko in forum Blu-ray: BDP7000 Series
    Replies: 7
    Last Post: 10-01-2012, 05:29 PM
  3. BDP3380 Latest Firmware upgrade ( V2.54) has been released
    By Philips - Remko in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 4
    Last Post: 08-31-2012, 01:39 PM
  4. BDP2982 Latest Firmware upgrade (V 2.42) has been released
    By Philips - QK in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 0
    Last Post: 06-21-2012, 09:10 AM
  5. BDP2900 Latest Firmware Upgrade (V 2.42) has been released
    By Philips - QK in forum Blu-ray: BDP2000 & 3000 Series
    Replies: 0
    Last Post: 06-21-2012, 04:04 AM

Tags for this Topic

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •