Results 1 to 10 of 10
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 55, Level: 1
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    May 2013
    Posts
    4
    Points
    55
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    in.Sight Camera time is wrong

    Hi, I have had the M100 double-pack for a month or so. Very pleased overall, two cameras running on Apple Airport w/ Airport Express range extenders. Sound, video, Dropbox -- all good, EXCEPT for system time for cameras, which appears to be exactly 30 minutes off. I've read ALL the posts on this subject, deleted and added monitors multiple times. No joy. Hints? Advice? :-)

    Many Thanks,

    Michael

  2. #2
    Silver Member
    Points: 1,108, Level: 8
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 14.0%
    Achievements:
    New Achievement!1 year registered1000 Experience Points

    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    102
    Points
    1,108
    Level
    8
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    2
    have you already installed the latest app v.2.2.6?
    is it still the same?

  3. #3
    New Member
    Points: 55, Level: 1
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    May 2013
    Posts
    4
    Points
    55
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi, Kylie. Yes, I've upgraded to 2.2.6, and deleted and added monitors from within 2.2.6. Still the same issue -- time is off by exactly (as far as I can tell) 30 minutes.

  4. #4
    Silver Member
    Points: 647, Level: 6
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    125
    Points
    647
    Level
    6
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    2
    As mentioned somewhere else, have you tried to reset all, uninstall and install the App back again, but also reset the router?

  5. #5
    New Member
    Points: 55, Level: 1
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    May 2013
    Posts
    4
    Points
    55
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Faust View Post
    As mentioned somewhere else, have you tried to reset all, uninstall and install the App back again, but also reset the router?
    Thanks!

    Tried it all again today. Full house reset: cable modem, router, all cameras, iPhone, add / delete app. No joy. Still 30 minutes off.

  6. #6
    Silver Member
    Points: 647, Level: 6
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 33.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    125
    Points
    647
    Level
    6
    Thanks
    1
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    Rep Power
    2
    hum, have you tried to connect it to a different network?

  7. #7
    New Member
    Points: 502, Level: 5
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points

    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Points
    502
    Level
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    what timezone is your phone set to?

  8. #8
    New Member
    Points: 55, Level: 1
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered

    Join Date
    May 2013
    Posts
    4
    Points
    55
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Thanks very much for the suggestions! I have in fact tried connecting through another network, in this case my Verizon 4260L Jetpack. The camera works perfectly, a little slower than my home high-speed cable network but still perfectly adequate. Before connecting, I deleted all monitors, deleted the app from the iPhone, and restarted the iPhone. I also reset the monitors via a paperclip through the reset hole. The camera time is still 30 minutes off on the iPhone. The iPhone time is set for New York time. I am hundreds of miles from the nearest time zone change, and even then it would change by a full hour as opposed to 30 minutes.

    Most disappointingly, while my new user friends here are trying to help me, :-) Phillips has remained mute on the subject, even after I directly messaged one of the moderators. I'll try again with a different moderator.

    Mostly though, thanks for trying to help!

  9. #9
    Moderator
    Points: 9,011, Level: 28
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 339
    Overall activity: 21.0%
    Achievements:
    1 year registeredNew Achievement!5000 Experience PointsOverdrive
    Philips - QK's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    883
    Points
    9,011
    Level
    28
    Thanks
    11
    Thanked 34 Times in 30 Posts
    Rep Power
    10
    Dear Michael,

    Setting your time zone as New York time gives you the correct time for iPhone, right? It's just that you see a 30 mins difference between the time of the app and that of your iPhone?

    Would you re-setup from the very beginning and see if that makes any difference?

    Kind regards,
    Philips Moderation Team
    Forum Mod

  10. #10
    Moderator
    Points: 1,216, Level: 9
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 134
    Overall activity: 9.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered1000 Experience Points
    Philips - Joanna's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    58
    Points
    1,216
    Level
    9
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Rep Power
    10
    Hello Michael!

    We want to try to help you resolve the issue. Could you please send me your registration ID via PM?
    Could you please also say whether the time zone is correctly set on your iPhone? What if you set using the manual mode, is the time on the monitor diplayed correctly?
    Once we get this info from you, we can investigate further into it.
    Regards,
    Joanna

Similar Topics

  1. In.sight camera restritation problem
    By djoule72 in forum Apps: In.Sight Wireless Monitor and In.Sight App
    Replies: 4
    Last Post: 03-13-2013, 02:43 AM
  2. DS1100/12 displays wrong time after connecting two different iphones
    By dariogemi in forum Sound: DS1000- and DS3000-series
    Replies: 1
    Last Post: 11-06-2012, 08:47 AM
  3. USB TV Camera For 32PFL4007T
    By pcfuser in forum Smart TV: Model Numbers
    Replies: 5
    Last Post: 07-20-2012, 12:46 PM
  4. DCB2070 Wrong time in standby mode
    By doumeki in forum Sound: Other Apple Docking Solutions
    Replies: 0
    Last Post: 06-01-2012, 08:05 AM
  5. BUG: Resume Playback starts at wrong time
    By L1Zeeman in forum TV: USB-recording
    Replies: 4
    Last Post: 05-16-2012, 09:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •