Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 21, Level: 1
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Points
    21
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Go Gear Ariaz won't turn on

    Over the last couple of days my Phillips GoGear Ariaz will not turn on. I have plugged it in to charge and it comes on then but when I try to turn it on to use I get nothing.


    ...Help!...

  2. #2
    Silver Member
    Points: 822, Level: 7
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 128
    Overall activity: 15.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points
    William Wallace's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Scotland
    Posts
    160
    Points
    822
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 12 Times in 12 Posts
    Rep Power
    3
    Hi c_chap2!

    Welcome to the forum!
    You've not given us your model number, but have you tried doing the following? This may help;
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/c...repair&slg=ENG

    Hope this works,
    Cheers,
    WW

  3. #3
    New Member
    Points: 21, Level: 1
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 29
    Overall activity: 7.0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Points
    21
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Model # SA4ARA16KF/37

    I've tried the reset feature and repair through Songbird w/ no luck.

  4. #4
    Silver Member
    Points: 822, Level: 7
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 128
    Overall activity: 15.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points
    William Wallace's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Scotland
    Posts
    160
    Points
    822
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 12 Times in 12 Posts
    Rep Power
    3
    In that case, only servicing I'm afraid..

    Good luck!
    WW

  5. #5
    Moderator
    Points: 4,937, Level: 20
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    New Achievement!31 days registeredOverdrive1000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster
    Philips - Katerina's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    2,327
    Points
    4,937
    Level
    20
    Thanks
    2
    Thanked 8 Times in 8 Posts
    Rep Power
    3
    Hello participants of the thread and forum members in general!

    Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

    Kind regards
    Philips – Katerina

Similar Topics

  1. SA3CNT08K/37 Go Gear - Radio too loud
    By DroidMan in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 2
    Last Post: 08-27-2015, 01:03 PM
  2. problem with my SA3 Go Gear Muse
    By SPR in forum Sound: GoGear SA3-series (2011)
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2015, 12:56 PM
  3. Firmware upgrade for Go Gear SA060
    By makkar in forum Sound: Other MP3/MP4 Models
    Replies: 2
    Last Post: 08-24-2015, 09:29 AM
  4. Philpse Go Gear Vibe mp4 player
    By dhananjay in forum Sound: Other MP3/MP4 Models
    Replies: 2
    Last Post: 08-24-2015, 09:29 AM
  5. firmware avalability for MP4 go gear vide, and Ariaz
    By scandisk in forum Sound: GoGear SA2-series (2010)
    Replies: 2
    Last Post: 11-22-2011, 08:35 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •