Results 1 to 5 of 5
  • Topic Tools
  • Display
  • Bookmark and Share
  1. #1
    New Member
    Points: 14, Level: 1
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 36
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    May 2013
    Posts
    1
    Points
    14
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0

    Flasing powerbutton and display Mci500

    Hi,

    After 4 years of joy with a streamium 500Mci/H12 he went down with a flashing power button and display.
    Is there hope to fix this Mci500? Or should I buy a nother device? I read there are some more forum-members with the same problems.

    Regards,
    Eddy
    Last edited by Philips - Tereza; 05-07-2013 at 08:07 AM. Reason: irrelevant info

  2. #2
    Silver Member
    Points: 2,977, Level: 15
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered1000 Experience PointsNew Achievement!

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    birmingham/west midlands
    Posts
    125
    Points
    2,977
    Level
    15
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Rep Power
    0
    hi this sounds like a power supply capacitor fault

    thye can be repaired by a philips agent at the capacitor level as i understand the full power supply is no longer available

    JH

  3. #3
    New Member
    Points: 12, Level: 1
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 38
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!

    Join Date
    May 2013
    Posts
    1
    Points
    12
    Level
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hi,

    I brought the device to the local repairshop today. They will send it to the Philips-agent. Hope they can fix the problem. I will keep you guys informed about the result of the repair.

    Eddy

  4. #4
    New Member
    Points: 109, Level: 1
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    New Achievement!7 days registered100 Experience Points

    Join Date
    May 2013
    Posts
    2
    Points
    109
    Level
    1
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Rep Power
    0
    Hello everybody

    Same pb with MCi300.
    Power button always red and display always blank.

    I tried
    - to enter service mode (keep OK key depressed while plugging the main AC cord.)
    No way .
    - With the machine plugged in and turned on at the power - press and hold the red/green LED power button for 30 seconds after 30 seconds pull out the power cable at the back of the machine - leave it out for 30 mins and then put the power cable back in and try to turn on ( do this several times )....
    No way

    Power supply ? but no longer available..
    Wich capacitor should be replaced?

    Please Tell me more .

    Rgds

    Xian

  5. #5
    Silver Member
    Points: 822, Level: 7
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 128
    Overall activity: 15.0%
    Achievements:
    New Achievement!3 months registered500 Experience Points
    William Wallace's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Scotland
    Posts
    160
    Points
    822
    Level
    7
    Thanks
    0
    Thanked 12 Times in 12 Posts
    Rep Power
    2
    Hi Xian 78,

    Take it to an authorised service, they will know what to do

  6. The Following User Says Thank You to William Wallace For This Useful Post:

    Xian78 (06-10-2013)

Similar Topics

  1. MCi500 Where is the recording from FM-Tuner?
    By willem.deboer in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 2
    Last Post: 12-26-2012, 07:00 PM
  2. MCI500 and WAC handler
    By gerwein in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 2
    Last Post: 11-16-2012, 03:10 PM
  3. App on MCI500
    By Pacman in forum Sound: Streamium MCi series (MCi900| Mci8080| MCi730| MCi500| MCi298)
    Replies: 2
    Last Post: 11-08-2012, 02:35 AM
  4. BDP7600/12 front display does not display audio CD track numbers???
    By cadreamboy in forum Blu-ray: BDP7000 Series
    Replies: 2
    Last Post: 05-17-2012, 05:53 PM
  5. What about the MCI500??
    By oliwe in forum Apps: MyRemote App (for Android)
    Replies: 4
    Last Post: 06-09-2011, 08:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •